12 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Joaquin Phoenix şi Rooney Mara, părinţii unui băieţel botezat River

Joaquin Phoenix şi Rooney Mara, părinţii unui băieţel botezat River

Joaquin Phoenix şi Rooney Mara au devenit părinţii unui băieţel, pe care l-au botezat River, în amintirea fratelui actorului, care a murit în 1993, relatează larepubblica.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au fost întotdeauna foarte rezervaţi cu viața lor privată, astfel încât nici nașterea primului lor copil nu a venit în mod oficial.

Vestea a fost dată pe scena festivalului de la Zürich de Viktor Kossakovsky, regizorul documentarului „Gunda“, al cărui producător executiv este Joaquin Phoenix.

Întrebat despre implicarea lui Phoenix în producţie, Kossakovsky a spus: „Tocmai i s-a născut copilul, apropo. Un fiu frumos, numit River“.

River, idolul nemuritor al lui Joacquin

Alegerea numelui, un omagiu adus fratelui care a murit de supradoză în noaptea de Halloween din 1993, i-a încântat pe fani. Legătura dintre cei doi frați este atât de puternică încât, în timpul discursului de mulțumire de la Oscar, Joaquin și-a citat fratele spunând: „Fugi să-i salvezi pe alţii cu dragoste și pace va urma“.

River Phoenix, starul unor filme ca „Stand By Me“ şi „My Own Private Idaho“, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri la vârsta de 23 de ani.

Joaquin Phoenix, care a primit anul acesta Oscarul pentru rolul din „Joker“, şi Mara, cunoscută din „The Girl With the Dragon Tattoo“, s-au logodit în 2019.

Ei au jucat împreună în „Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot“ şi „Mary Magdalene“. Amândoi sunt vegani şi activişti pentru drepturile animalelor, cum era şi fratele mai mai mare al lui Joacquin, River.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în marile orașe ale țării

Judeţul Alba a depăşit Capitala la incidenţa...

ȘTIRI GdS

Un bărbat de 315 kg, scos cu macaraua pe...

Un englez, care este cel mai gras bărbat din ţara sa, a fost scos cu o macara din apartamentul de la etajul...

O femeie a născut cvintupleți, deși avea ovare polichistice

O mamă care a decis să încerce să mai aibă un bebeluș a devenit părinte unor cvintupleți. Megan Hulen,...

A murit fiul actorului Robert Redford

James Redford, realizator de documentare, activist şi fiul actorului şi regizorului Robert Redford, a murit la vârsta de 58 de ani de...

Actorul Jeff Bridges, diagnosticat cu cancer

Actorul american Jeff Bridges, protagonistul filmului "The Big Lebowski" (1998), a anunţat luni că a fost diagnosticat cu limfom, un cancer al...

Ce beneficii au fructele de toamnă pentru organism

Toamna este sezonul fructelor coapte şi al legumelor frumos colorate, bogate în vitamine şi nutrienţi. Merele, strugurii, perele, prunele, gutuile sunt vedetele...

Astăzi este Ziua Mondială a Alimentaţiei

Ziua mondială a alimentaţiei este sărbătorită an de an, la data de 16 octombrie. Adunarea Generală a ONU a decis (prin Rezoluţia...