10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMetropolitan Opera din New York rămâne închisă încă un an

Metropolitan Opera din New York rămâne închisă încă un an

Metropolitan Opera din New York rămâne închisă până în septembrie anul viitor din cauza pandemiei de COVID-19. Decizia a fost luată în urma recomandărilor specialiştilor din domeniul sanitar.

În mod obişnuit, prestigioasa operă, care deţine o sală cu 3.800 de locuri, pune în scenă peste 200 de spectacole în fiecare stagiune şi primeşte aproape 800.000 de vizitatori, potrivit site-ului instituţiei.

Administratorii Metropolitan Opera au decis că nu pot relua spectacolele atât timp cât timp un vaccin nu e disponibil pe scară largă și înainte ca purtarea măştilor şi practicarea distanţării sociale să nu mai fie o cerinţă medicală.ADVERTISING

Metropolitan Opera a mai menţionat că are planuri ambiţioase pentru noua stagiune, care va începe în septembrie 2021 şi care va debuta cu premiera spectacolului ”Fire Shut up in my Bones”,  prima operă a unui compozitor de culoare montată pe scena Met.

Operatorii teatrelor de pe Broadway, unele dintre cele mai populare atracţii turistice din New York, şi-au anunţat intenţia de a-şi redeschide porţile în ianuarie 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS