27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSe amână concertul aniversar Boney M în România

Se amână concertul aniversar Boney M în România

Concertul aniversar Boney M de la Bucureşti a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021, informează un comunicat transmis agerpres.

Programat iniţial pentru data de 8 martie 2020, show-ul a fost în primă fază reprogramat pentru 20 septembrie.

„Din cauza măsurilor de siguranţă luate de Guvernul României, în contextul încercării de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19, ne găsim în situaţia de a reprograma concertul Boney M de la Bucureşti. Decizia nu ţine de voinţa organizatorilor sau a artistului. Situaţia mondială este deja cunoscută de toată lumea. Din fericire, concertul aniversar Boney M a fost reprogramat pentru data de 28 februarie 2021, sâmbătă, tot la Sala Palatului din Bucureşti! Biletele rămân valabile. Noile prevederi legale nu permit organizarea în interior a evenimentelor cu mai mult de 500 de participanţi. Pentru ca toţi posesorii de bilete să se poată bucura de întâlnirea cu Boney M, ne vedem nevoiţi să îl reprogramăm pentru data de 28 februarie 2021″, se arată în comunicat.

Potrivit organizatorilor, returnarea banilor nu este posibilă, deoarece anularea concertului este determinată de o situaţie de forţă majoră.

Trupa Boney M dorea să revină în România pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert extraordinar la Sala Palatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS