16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCompozitorul hitului „I like to move it“, găsit mort

Compozitorul hitului „I like to move it“, găsit mort

DJ Erick Morillo, creatorul hitului „I like to move it“, coloana sonoră a desenului animat „Madagascar”, a fost găsit mort ieri în casa sa din Miami Beach din Florida, scrie ansa.

Corpul său neînsufleţit a fost găsit în Miami Beach de polițiști, care au mers la el acasă în urma unui apel telefonic. Ei nu au găsit niciun indiciu care să sugereze o moarte violentă.

Trei premii de cel mai bun DJ

Născut în New York în urmă cu 49 de ani, Morillo a trăit o parte din copilărie în Columbia.

El a devenit celebru sub pseudonimul Reel 2 Real, pe care l-a folosit pentru a semna, în 1993, piesa electro-dance care a ajuns în topul topurilor și apoi a fost utilizată în filmul animat „Madagascar“, realizat de DreamWorks.

A câștigat premiul pentru cel mai bun DJ de trei ori la DJ Awards și a fost proclamat de câteva ori cel mai bun DJ internațional.

Anchetat pentru viol

Moartea lui Morillo survine la aproximativ o lună după ce a fost arestat la Miami sub acuzația de agresiune sexuală, pentru un episod care datează din decembrie 2019.

Morillo era așteptat vineri în instanță. Presupusa victimă susține că a fost violată în somn de DJ după o petrecere. ADN-ul lui Morillo a fost găsit pe mai multe probe luate de la femeie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS