12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBrad Pitt, în vacanţă cu noua iubită

Brad Pitt, în vacanţă cu noua iubită

Brad Pitt a plecat zilele acestea în vacanţă cu cea mai noua cucerire a sa. Un model german mult mai tânăr decât el şi care, spun unii, seamănă foarte mult cu fosta sa soție, Angelina Jolie, scrie larepubblica.

După diverse zvonuri despre presupusele flirturi ale unuia dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood (reluarea legăturii cu Jennifer Aniston și prietenia foarte strânsă cu actrița Alia Shawkat), Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a prezentat-o, „în sfârșit“, lumii pe noua sa iubită. Este vorba despre modelul Nicole Poturalski, care are jumătate din vârsta lui, precum și o asemănare puternică cu Angelina Jolie, după cum spun cei care au văzut-o de aproape.

Vacanţă la castelul cumpărat cu Angelina

Cei doi s-au întâlnit pe aeroportul din Paris și apoi au zburat – la bordul unui avion privat deținut de actor – spre Château Miraval. Unii martori au declarat ziarului american OK!Magazine că cei doi au schimbat pe aeroport efuziuni de tip „adolescentin”.

Destinația finală a romanticului cuplu ar fi splendida moșie din sudul Franței a lui Pitt, un somptuos castel cu 35 de camere situat în satul Correns. El l-a cumpărat în 2011, pentru 67 de milioane de dolari, împreună cu Angelina Jolie şi aici şi-au petrecuit vacanţele cu întreaga familie. Tot aici s-au căsătorit în 2014.

Cine este Nicole?

Frumosul model de origine germană vorbește cinci limbi, călătoreşte în interes de serviciu între Los Angeles și Berlin (unde locuiește în prezent) și a apărut pe copertele unor reviste precum ELLE, Cosmopolitan și Marie Claire.

Descoperită întâmplător, pe când avea 13 ani, de un căutător de talente la Disneyland Paris, Nicole visa în copilărie să devină biolog marin, dar s-a răzgândit când i s-a oferit posibilitatea de a lucra în domeniul modei.

Se știu puţine lucruri despre trecutul ei sentimental. Este mama unui copil pe nume Emil. O nimica toată în comparație cu cei şase copii ai lui Brad Pitt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS