10.8 C
Craiova
luni, 19 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Magazin De Niro şi Al Pacino vor juca alături de Lady Gaga în filmul ''Gucci''

De Niro şi Al Pacino vor juca alături de Lady Gaga în filmul ”Gucci”

Robert de Niro, Al Pacino, Adam Driver şi Jared Leto sunt în negocieri pentru a se alătura distribuţiei filmului „Gucci”, pe care îl pregăteşte regizorul Ridley Scott, care a ales-o pe Lady Gaga ca protagonistă şi care şi-a confirmat deja participarea, relatează EFE.

Portalul Deadline asigură că studioul MGM poartă discuţii şi cu Jack Huston şi Reeve Carney pentru a se alătura acestui film despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

De Niro (dublu laureat cu Oscar pentru „The Godfather: Part II”, 1974; şi „Raging Bull”, 1980) şi Pacino (câştigător al unui Oscar pentru „Scent of a Woman”, (1992) se numără printre cei mai mari actori din istoria Hollywoodului. Anul trecut ei şi-au încrucişat drumurile în monumentalul film „The Irishman” (2019) al lui Martin Scorsese.

La rândul său, Adam Driver este unul dintre actorii momentului datorită nominalizărilor la Oscar pentru „BlacKkKlansman”, 2018;şi „Marriage Story”, 2019 şi rolului lui Kylo Ren din utima trilogie „Star Wars”. El a avut contribuţii remarcabile şi în filmele „Silence” (2016), „Paterson” (2016) sau „Logan Lucky” (2017).

În timp ce Jared Leto, care este de asemenea solist al grupului de rock Thirty Seconds to Mars, are un Oscar pentru cel mai bun actor secundar pentru „Dallas Buyers Club” (2013) şi s-a evidenţiat recent în filmele „Suicide Squad” (2016) sau „Blade Runner 2049” (2017).

„Gucci” va fi primul film al vedetei Lady Gaga, după debutul său triumfal pe marile ecrane cu lungmetrajul „A Star is Born” (2018).

Cântăreaţa şi actriţa o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, la intrarea firmei sale din Milano.

Reggiani, care şi-a susţinut mereu nevinovăţia, a fost condamnată în 1997 la 26 de ani de închisoare dar un tribunal din Milano i-a acordat punerea în libertate în 2017.

Maurizio Gucci era nepotul lui Guccio Gucci, fondatorul celebrei case de modă Gucci, pe care a condus-o din 1983 până în 1993.

Filmul va avea un scenariu scris de Roberto Bentivegna şi se va baza pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” scrisă de Sara Gay Forden.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

12 mari cluburi europene au lansat oficial o Super...

Seism în lumea fotbalului european: 12 mari cluburi au...

ȘTIRI GdS

VIDEO Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt de două...

Vulcanul Sinabung din provincia indoneziană Sumatra de Nord a erupt de două ori luni, expulzând coloane de cenuşă cu o înălţime de până la...

O antreprenoare pasionată de design a adus în Craiova...

Pandemia de coronavirus ne-a zguduit reperele şi ne-a reînvăţat să preţuim lucruri cărora altădată nu le acordam atenţie. În carantină, mulţi oameni au început...

Englezii au rămas fără pitici de grădină din cauza...

Englezii se confruntă cu o situație mai puțin întâlnită după ce magazinele cu articole de grădinărit au rămas fără pitici de grădină, ca urmare...

NASA alege SpaceX pentru următoarea sa misiune pe Lună

NASA a ales compania lui Elon Musk SpaceX pentru următoarea sa misiune cu echipaj uman pe Lună, a declarat vineri agenția spațială americană, potrivit...

Cum reciclăm resturile vegetale din gospodărie

Există o mulţime de motive pentru a recicla resturile vegetale. Scăpăm de gunoiul din grădină, îmbunătăţim solul, protejăm plantele, e gratis şi, nu în...

Legendarul solist al formaţiei AC/DC va publica o carte...

Brian Johnson, legendarul solist al formaţiei rock AC/DC, a anunţat că va publica o carte de memorii, intitulată "The Lives of Brian", care va...