22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSe reiau filmările la Matrix 4

Se reiau filmările la Matrix 4

După pauza forţată provocată de pandemie, la Berlin au fost reluate filmările pentru superproducţia Matrix 4, scrie larepubblica.

Pauză forţată

Turnările filmului marca Warner Bros-Village Roadshow au fost întrerupte forţat în martie, din cauza coronavirusului. Acum, activitatea pe platourile de filmare a fost reluată. Anunţul a fost făcut de Keanu Reeves, care continuă să joace rolul lui Neo şi în a patra parte a seriei Matrix.

„Toţi iubesc proiectul, şi dacă vreodată se iveşte o situaţie care trebuie imaginată, oamenii din lumea spectacolului sunt cei mai buni. Suntem multilaterali, ştim să ducem lucrurile la bun sfârşit, suntem creativi. E o mare onoare pentru mine şi sunt recunoscător că pot lucra“, a declarat actorul în cadrul unui interviu.

Reeves a subliniat apoi că măsurile de siguranţă adoptate pentru a înfrunta coronavirusul nu influenţează negativ munca la film: „Există protocoale bine gândite şi eficiente. Ritmul cinematografiei nu a fost cu adevărat întrerupt sau influenţat, şi asta graţie muncii îndârjite şi organizării“.

Un singur regizor şi actori noi

De realizarea celei de-a patra părţi a filmului se ocupă acum doar Lana Wachowski, care a scris şi scenariul împreună cu David Mitchell şi Aleksandar Hemon.

Şi-au confirmat prezenţa Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss (Trinity) şi Jada Pinkett Smith (Niobe), împreună cu noii sosiţi Priyanka Chopra, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Brian J. Smith, Eréndira Ibarra, Andrew Caldwell. Yahya Abdul-Mateen ar putea interpreta rolul tânărului Morpheus, în locul lui Laurence Fishburne, care nu mai apare în distribuţie.

Filmele din trilogie – Matrix (1999), Matrix Reloaded (2003) e Matrix Revolutions (2003) au adus încasări de un miliard şi şase sute de milioane de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS