10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPremierul canadian, protagonistul unei reviste de benzi desenate în seria „Political Power“

Premierul canadian, protagonistul unei reviste de benzi desenate în seria „Political Power“

Justin Trudeau, prim-ministrul canadian, va fi protagonistul unei reviste de benzi desenate publicate în seria „Political Power“, editată de TidalWave Productions, potrivit Reuters.

Revista glossy aduce în prim-plan atât cele mai importante momente ale parcursului personal şi profesional al premierului Trudeau, cât şi dificultăţile pe care acesta le-a avut de surmontat. Revista glossy dedică de peste unsprezece ani numere speciale unor politicieni din întreaga lume

Seria scoate în evidenţă rolul şi activitatea de profesor a lui Justin Trudeau

Trecând prin perioada copilăriei, petrecută în lumina reflectoarelor pe când tatăl său, Pierre Trudeau, era cel de-al 15-lea premier al Canadei, până la decesul fratelui său într-un accident de avalanşă, seria scoate în evidenţă rolul şi activitatea de profesor a lui Justin Trudeau, înainte de a deveni cel de-al 23-lea lider de guvern al Canadei.

Revista de benzi desenate este programată pentru lansare pe 16 septembrie

Revista de benzi desenate conţine 24 de pagini. Aceasta este programată pentru lansare pe 16 septembrie. Revista vorbeşte şi despre efervescenţa cu care presa din toată lumea a vorbit despre „înfăţişarea impecabilă“ a lui Trudeau în faţa camerelor de filmat şi a „atitudinii sale relaxate“ în timpul discursului ţinut de premier la înmormântarea tatălui său.

Va fi, de asemenea, disponibilă o variantă specială hardcover a revistei de benzi desenate, pe care compania o descrie ca „un profil nepărtinitor al acestei personalităţi politice“.

Trudeau, născut la Ottawa pe 25 decembrie 1971, a preluat funcţia de prim-ministru al Canadei în 2015

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS