1.9 C
Craiova
vineri, 4 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Martin Scorsese a semnat un acord cu Apple TV +, după succesul Netflix de anul trecut

Martin Scorsese a semnat un acord cu Apple TV +, după succesul Netflix de anul trecut

Regizorul Martin Scorsese, după ce a triumfat cu superproducţia „The Irishman“ (2019) pentru Netflix, s-a orientat spre alt gigant de streaming. De data aceasta Apple TV+, cu care a semnat un acord global pentru a produce şi a realiza diferite seriale şi filme, potrivit Agerpres.

Scorsese a încheiat acordul cu Apple TV+ prin intermediul casei sale de producţii Sikelia Productions, potrivit portalului Deadline.

Noul film al lui Scorsese îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro

În luna mai s-a aflat că Apple, Paramount şi reputatul cineast au încheiat un acord pentru a aborda împreună „Killers of the Flower Moon“. Noul film al lui Scorsese îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro.

Iniţial, „Killers of the Flower Moon“ urma să fie produs de Paramount. Bugetul mult prea mare prevăzut pentru acest film, estimat la o sumă cuprinsă între 180 şi 200 de milioane de dolari, a determinat studioul să caute parteneri pentru acest proiect.

Filmările pentru „Killers of the Flower Moon“ ar fi trebuit să înceapă în luna martie

Filmările pentru „Killers of the Flower Moon“ ar fi trebuit să înceapă în luna martie. După izbucnirea pandemiei, data începerii producţiei a fost amânată. Se prevede ca filmul să intre în producţie în februarie 2021, iar filmările, care vor avea loc în Osage County (Oklahom), vor dura peste patru luni.

„Killers of the Flower Moon“ va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici

„Killers of the Flower Moon“, adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de David Grann, va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici, potrivit liderului populaţiei native din tribul Osage

Lungmetrajul spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma

Acţiunea lungmetrajului este plasată în anii 1920 şi spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma, după descoperirea petrolului în regiune. Seria de crime a reprezentat una dintre cele mai ample investigaţii ale FBI, în care a fost implicat şi J. Edgar Hoover.

„Killers of the Flower Moon“ va fi cea de-a şasea colaborare a lui DiCaprio cu Scorsese, după „The Wolf of Wall Street“ (2013), „Shutter Island“ (2010), „The Departed“ (2006), „The Aviator“ (2004) şi „Gangs of New York“ (2002)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Meciuri tari pentru SCMU Craiova în acest weekend

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va...

ȘTIRI GdS

Zece moduri prin care poți fi fericit

Fericirea este o alegere şi toată fericirea de care vei avea vreodată nevoie se află în interiorul tău, ne învață epochtimes-romania.com.

Fursecuri cu nucă de cocos și ciocolată albă

Ingrediente: Aluat: 200 g unt, 100 g zahăr pudră, 2 ouă, 260 g făină pentru prăjituri, 1 linguriță extract vanilie, 3...

Picturi cu animale uriașe ale epocii glaciare, vechi de...

În pădurea amazoniană au fost descoperite mii de desene care înfăţişează uriaşele animale ale epocii glaciare. Picturile sunt realizate, cel mai probabil,...

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10...

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susţinător al business-urilor din România.

Astăzi este ziua internațională a persoanelor cu dizabilități

Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul de a promova și implementa programele...
00:02:24

SUA: O mireasa cu Covid-19 se căsătorește în carantină

În toată țara, pandemia de coronavirus a forțat cuplurile nou-logodite să reducă, să amâne și să anuleze petrecerile de nuntă din cauza...