11.3 C
Craiova
duminică, 20 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Martin Scorsese a semnat un acord cu Apple TV +, după succesul Netflix de anul trecut

Martin Scorsese a semnat un acord cu Apple TV +, după succesul Netflix de anul trecut

Regizorul Martin Scorsese, după ce a triumfat cu superproducţia „The Irishman“ (2019) pentru Netflix, s-a orientat spre alt gigant de streaming. De data aceasta Apple TV+, cu care a semnat un acord global pentru a produce şi a realiza diferite seriale şi filme, potrivit Agerpres.

Scorsese a încheiat acordul cu Apple TV+ prin intermediul casei sale de producţii Sikelia Productions, potrivit portalului Deadline.

Noul film al lui Scorsese îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro

În luna mai s-a aflat că Apple, Paramount şi reputatul cineast au încheiat un acord pentru a aborda împreună „Killers of the Flower Moon“. Noul film al lui Scorsese îi va avea ca protagonişti pe Leonardo DiCaprio şi Robert de Niro.

Iniţial, „Killers of the Flower Moon“ urma să fie produs de Paramount. Bugetul mult prea mare prevăzut pentru acest film, estimat la o sumă cuprinsă între 180 şi 200 de milioane de dolari, a determinat studioul să caute parteneri pentru acest proiect.

Filmările pentru „Killers of the Flower Moon“ ar fi trebuit să înceapă în luna martie

Filmările pentru „Killers of the Flower Moon“ ar fi trebuit să înceapă în luna martie. După izbucnirea pandemiei, data începerii producţiei a fost amânată. Se prevede ca filmul să intre în producţie în februarie 2021, iar filmările, care vor avea loc în Osage County (Oklahom), vor dura peste patru luni.

„Killers of the Flower Moon“ va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici

„Killers of the Flower Moon“, adaptare a romanului cu acelaşi nume scris de David Grann, va crea numeroase oportunităţi de lucru pentru localnici, potrivit liderului populaţiei native din tribul Osage

Lungmetrajul spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma

Acţiunea lungmetrajului este plasată în anii 1920 şi spune povestea crimelor comise asupra membrilor tribului Osage din Oklahoma, după descoperirea petrolului în regiune. Seria de crime a reprezentat una dintre cele mai ample investigaţii ale FBI, în care a fost implicat şi J. Edgar Hoover.

„Killers of the Flower Moon“ va fi cea de-a şasea colaborare a lui DiCaprio cu Scorsese, după „The Wolf of Wall Street“ (2013), „Shutter Island“ (2010), „The Departed“ (2006), „The Aviator“ (2004) şi „Gangs of New York“ (2002)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 / Universitatea a liniștit-o pe Voluntari. Craiova,...

Universitatea Craiova s-a impus în partida susținută...

ȘTIRI GdS

O companie aeriană a vândut toate bilete pentru un...

Compania aeriană australiană Qantas a reuşit să vândă astăzi, în numai zece minute, toate locurile pentru un „zbor către nicăieri“, anunţă agerpres,...

Volkswagen negociază vinderea brandului Bugatti

Reprezentanţii Volkswagen AG sunt în negocieri pentru a vinde brandul Bugatti unui om de afaceri croat, Mate Rimac, a anunţat joi revista...

Descoperire genetică surprinzătoare: Nu toți vikingii erau scandinavi

Analiza ADN a rămăşiţelor descoperite în morminte sugerează că nu toţi vikingii erau scandinavi, conform unui studiu publicat miercuri în revista Nature.

Coroana de plastic a rapperului Notorious BIG, vândută cu...

Faimoasa coroană de plastic a rapperului Notorious BIG a fost vândută marţi de Sotheby's la o licitaţie desfăşurată la New York. Acţiunea...

Scheletul unui Tyrannosaurus Rex, scos la licitație

Un schelet de Tyrannosaurus Rex în vârstă de 67 de milioane de ani, numit Stan, va fi scos la licitație de casa...

Actorul Dragoș Bucur, infectat cu noul coronavirus

Actorul Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu COVID-19. Atât starea lui de sănătate, cât și...