16.3 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Un bărbat a fugărit dezbrăcat un mistreț, după ce animalul i-a luat laptopul

Un bărbat a fugărit dezbrăcat un mistreț, după ce animalul i-a luat laptopul

Un bărbat din Berlin a fugit dezbrăcat după un mistreț. Acesta a ieșit din pădure și i-a luat punga de plastic în care bărbatul îşi ținea laptopul, informează BBC.

Bărbatul, care era dezbrăcat, a luat-o la fugă după mistreț, care era urmat și de doi pui, spre amuzamentul celor prezenţi.

Imaginile au ajuns pe Facebook

Adele Landauer, actriță și instructor de dezvoltare personală, a fotografiat incidentul petrecut la Teufelssee și a postat imaginile pe Facebook.
„Natura își ia revanșa“, a scris Landauer pe Facebook. Aceasta a adăugat că bărbatul rămas fără laptop a râs de această situație. „I-am arătat fotografiile, a râs zgomotos și mi-a dat voie să le public“, a adăugat ea.

Sursa foto: Adele Landauer/Facebook

Cultura trupului liber“, o formă de comuniune cu natura

Pe timpul verii, unii germani renunță la haine în parcuri. Această formă de comuniune cu natura poartă numele de Freikörperkultur – „cultura trupului liber“.

Starea de alertă din timpul pandemiei de coronavirus a dat animelelor sălbatice curaj să exploreze noi teritorii. Mistreții au fost observați în mai multe suburbii din Berlin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Vâlcea: 16 focare active de infecție cu SARS –CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că de la începutul pandemiei și până în prezent 1.919 cazuri de persoane au fost...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu

Cîțu referitor la majorarea pensiilor: PSD aruncă ţara în...

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a declarat, că majorarea pensiilor cu 40%, votată de parlamentarii PSD, este un “act criminal”.