1.9 C
Craiova
vineri, 4 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin La 5 ani a devenit membru Mensa

La 5 ani a devenit membru Mensa

-

Liam Patel, în vârstă de 5 ani, a fost acceptat în Fundația Mensa, unde există aproximativ 200 de membrii cu vârsta sub vârsta de 10 ani, potrivit reporter.am.

Liam, care locuiește în Lancaster, Pennsylvania, spune că cel mai mult îi place să înveţe și că este îndrăgostit de matematică. La cinci ani, puștiul adoră matematica şi rezolvă probleme complicate cu o uşurinţă incredibilă.

Liam Patel spune că la la început a învăţat de la părinţi. Apoi am început să devin mai isteţ, aşa că mă descurcam fără ajutor.”

Ba chiar o meditează pe sora lui geamănă. Amândoi au mers la aceeaşi grădiniţă. Dar părinţii şi-au dat seama repede că fiul lor are o inteligentă remarcabilă, cu mult peste medie, la vârsta lui.

Avi Patel, tatăl:“Are o minte foarte analitică, un mod de gândire foarte “ingineresc”. E foarte ager la recunoaşterea unor modele şi putea să rezolve probleme de matematică de la 3 ani. Ne-am consultat cu învăţătorul şi el ne-a sugerat să-i testăm coeficientul de inteligenţă. Desigur, suntem foarte mândri de el. Vrem să ne asigurăm că va avea parte de un mediu care să-i provoace mintea, un mediu în care să aibă şansa să înveţe mai mult şi să-şi dezvolte intelectul.”

Băiețelul a trecut cu bine testul care i-a permis să fie primit în MENSA – fundaţia elitelor intelectuale, ce sponsorizează activităţi educaţionale şi oferă burse şi premii tinerilor cu minți sclipitoare.

Părinţii cred că acceptarea în clubul MENSA îl va ajuta pe micuț. Anul acesta a fost admis în organizaţie un băiețel de trei ani din Malaysia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ne-am dorit, am luptat, dar nu am câștigat. România,...

România a debutat, din păcate, cu un...

ȘTIRI GdS

Meciuri tari pentru SCMU Craiova în acest weekend

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va avea parte de două meciuri dificile în acest weekend. Trupa lui Dănuț Pascu se va...

Horoscopul de weekend

BerbecAi o atitudine pozitivă, iar asta îți face bine ție și celor din jur. Ai capacitatea de face față solicitărilor și ar...

Bancul zilei

Ora de sociologie: Numim hoţ pe cel care ia proprietatea altuia, explică profesorul.Bulă, tu nu eşti atent!Ba da, domnule...

Senatorul PMP de Dolj Radu Preda: Cine sunt? Ce...

Cine sunt? Sunt Preda Radu Cosmin. Sunt născut în data de 18 iunie 1980, rodul dragostei a doi olteni, mama din Moțăței...

USR PLUS votează pentru o Românie fără hoție. Tu...

Pentru o Românie cu autostrăzi, pentru o Românie cu spitale, pentru o Românie cu decidenți cinstiți și capabili. Pentru o Românie fără...

Zece moduri prin care poți fi fericit

Fericirea este o alegere şi toată fericirea de care vei avea vreodată nevoie se află în interiorul tău, ne învață epochtimes-romania.com.