14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSean Penn s-a căsătorit, în secret, cu o tânără în vârstă de 28 de ani

Sean Penn s-a căsătorit, în secret, cu o tânără în vârstă de 28 de ani

Actorul american Sean Penn, care anul acesta împlineşte 60 de ani, s-ar fi căsătorit în secret cu Leila George, în vârstă de 28 de ani, scrie ziarul spaniol La Vanguardia.

Sean Penn şi Leila George s-au căsătorit într-o ceremonie secretă, după cum a dezvăluit soţia producătorului Mike Medavoy, Irena, care a urat toate cele bune noului cuplu pe Instagram, unde a postat mai multe imagini ale celor doi miri şi ale verighetelor. „Suntem atât de fericiţi că @leilageorge #seanpenn s-au căsătorit. Vă iubim”, a scris prietena celor doi, într-o postare care ulterior a fost ştearsă.

Sean Penn, la a 3-a căsătorie

Este cea ce-a treia căsătorie a actorului, care la 17 august împlineşte 60 de ani, şi care anterior a mai fost însurat cu Madonna şi Robin Wright. Este însă prima căsătorie pentru tânăra Leila, de asemenea actriţă, şi care are o relaţie cu Sean Penn din 2016.

Deocamdată, cuplul nu a făcut un anunţ oficial în acest sens, însă publicaţiile americane Entertainment Tonight sau Us Weekly o citează de asemenea pe Irena Medavoy pentru a anunţa că cei doi au devenit, în urmă cu câteva zile, soţ şi soţie.

Leila, născută în Australia, este fiica actorului şi producătorului Vincent D’Onofrio cu actriţa Greta Scacchi şi a menţinut o relaţie discretă cu Sean Penn de la vârsta de 24 de ani. În ultimii ani, ei au fost implicaţi în mai multe acţiuni caritabile pentru cauza animalelor şi, mai recent, pentru cei afectaţi de criza noului coronavirus.

Săptămâna trecută, actorul mărturisea pentru news.com.au că este „îndrăgostit nebuneşte de o extraordinară şi minunată femeie australiană”, pentru a anunţa înfiinţarea noii sale fundaţii non-profit, Community Organized Relief Effort (CORE). El a dezvăluit cu acest prilej, că Leila „este şefă de personal la CORE” şi că fundaţia este angajată „în căutarea de contracte în zonele izolate al comunităţilor de imigranţi”.

Referitor la apropiata aniversare a 60 de ani, actorul a precizat că Leila se va ocupa de organizare: „Cei care cunosc minunatele femei australiene, ştiu că ele se află la conducerea oricărui eveniment important”, a spus Sean Penn. Sigur că pandemia de coronavirus dictează noi reguli şi orice „sărbătorire trebuie să aibă loc sub măsuri sanitare stricte şi cu un grup restrâns de persoane”, a încheiat el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS