12.9 C
Craiova
miercuri, 28 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Muşuroaiele de furnici de pe locul unde Tesla va ridica o fabrică, salvate

Muşuroaiele de furnici de pe locul unde Tesla va ridica o fabrică, salvate

Marţi au fost mutate muşuroaie de furnici de lemn de pe o parcelă de pământ de la marginea Berlinului, la Gruenheide. Aici se va ridica o nouă fabrică aparţinând producătorului american de autoturisme electrice Tesla.

Mai multe muşuroaie de furnici de lemn au fost identificate pe o parcelă de pământ de la marginea Berlinului, la Gruenheide, potrivit digi24.ro. Marţi, câteva muşuroaie au fost ridicate cu tot cu insecte. Acestea au fost transportate până într-o pădure din apropiere, unde au fost relocate. Alte câteva astfel de relocări urmează să aibă loc. „Un muşuroi este relocat”, a declarat Kristian Tost. Acesta reprezintă compania Natur und Text, care evaluează noul proiect Tesla din punctul de vedere al expertului în conservarea naturii.

Furnicile nu erau singurele vieţuitoare de pe această parcelă de pământ 

Furnicile nu erau singurele vieţuitoare de pe această parcelă de pământ. Naturaliştii au semnalat prezenţa acolo şi a câtorva exemplare de şopârle de nisip. De asemenea, în zonă trăiesc şi lilieci. Trei dintre ei şi-au găsit adăpost în singurul pin de pe aceste teren. Copacul urmează să fie tăiat în zilele următoare.

Fabrica de la Gruenheide, prima din Europa a companiei americane

Tesla doreşte să asambleze până la 500.000 de automobile pe an în viitoarea fabrică de la Gruenheide, începând de anul viitor. Aceasta va fi prima fabrică europeană a companiei americane.

Tesla nu a primit încă permisul de mediu pentru a construi în această locaţie

Tesla nu a primit încă permisul de mediu pentru a construi în această locaţie, dar compania americană a început deja să amenajeze locul. Reprezentanţii Tesla acceptă riscul că ar putea să nu primească unda verde de la autorităţile de mediu. Deocamdată nu se ştie când vor începe activităţile de construcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Premieră în volei: meciurile trebuie transmise pe Youtube sau...

Decizie inovatoare a Federației Române de Volei!...

ȘTIRI GdS

Plusauto, dealer autorizat Ford, a atins pragul de 7000...

Plusauto, dealer autorizat Ford în Oltenia, a atins pragul de 7000 de maşini vândute. Echipa mulţumeşte clienţilor pentru încrederea acordată şi transmite...

Moment umilitor pentru un cuplu care a mers pe...

Un moment umilitor a trăit un cuplu care a făcut sex pe un câmp al unui fermier și care a trebuit să...

Imagini spectaculoase cu o haită de lupi, surprinse în...

O haită de lupi a fost filmată în timp ce se deplasează într-o pădure din județul Neamț. Imaginile, în care apar cel...

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a...

Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei, al doilea cel mai bogat monarh din lume, a murit la vârsta de doar 38 de...

Cheesecake cu măr şi caramel sărat

Pentru zilele cenuşii, încercaţi o doză de optimism cu această reţetă irezistibilă: cheesecake cu măr şi caramel sărat. Ingrediente:
00:03:56

Prima apariție a cântăreței Adele după 3 ani de...

Cântăreața Adele a slăbit spectaculos și a ținut să le arate fanilor noua siluetă într-o primă apariţie în public după ce în...