6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCodin Maticiuc și Matei Dima (BRomania), așteptați de peste 350 de spectatori la Inspire VIP Electroputere

Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania), așteptați de peste 350 de spectatori la Inspire VIP Electroputere

Inspire Cinema VIP Electroputere a găzduit sâmbătă seara, 22 februarie, Proiecția de Gală a comediei românești, în prezența actorilor și producătorilor Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania). Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment, și rulează în cinematografe din 21 februarie.

Evenimentul a fost luat cu asalt de cinefilii craioveni aflați în posesia biletelor la filmul Miami Bici, în seara zilei de 22 februarie. Au avut loc 4 spectacole la ore diferite, la care au fost prezenti 375 spectatori care au vizionat filmul și s-au distrat copios pe toată durata filmului. Spectatorii au putut intercţiona cu cei doi înainte și după film, au făcut poze, au primit autografe, postere și s-au putut delecta cu un candy bar atent ales şi vinuri spumante, oferite de Cadouri.Dulciuri.Flori.

Atât bloggerii olteni prezenți în număr mare la eveniment, cât și presa locală au putut să le ia numeroase interviuri, să afle curiozități de pe platourile de filmare, dar și dacă există posiblitatea unei continuări a filmului, într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Așa cum au anunțat și actorii, există un concurs care se desfășoară pe paginile oficiale Miami Bici, iar spectatorii care se înscriu pe baza biletului la film, pot câștiga o excursie de 10 zile în Miami, alături de cei doi, în locurile unde au avut loc filmările.

Fanii care nu au apucat să vizioneze filmul, pot consulta programul complet pe www.inspirecinema.ro, și pe aplicația de mobil gratuită, ce poate fi descărcată din Google Play și App store. Biletele sunt disponibile pentru achiziție online și la casele de bilete din incinta cinematografelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS