Acasă Magazin Comoara din canapeaua de la second-hand

Comoara din canapeaua de la second-hand

-

Un bărbat din statul american Michigan a găsit 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o cu 35 de dolari de la un magazin second-hand, potrivit digi24.ro.

Howard Kirby a achiziţionat piesa de mobilier de la un magazin Habitat for Humanity ReStore din Owosso.
Acesta a descoperit că înăuntrul unei perne erau ascunși 43.000 de dolari. El a decis să returneze banii proprietarului canapelei și s-a întors la magazin. Managerul Rick Merling i-a contactat pe vechii proprietari.
„Ar fi putut să-i cheltuiască. Are nevoi, dar a spus că a simțit că Dumnezeu i-a spus – nu sunt ai tăi“, a povestit managerul magazinului. Kirby s-a întâlnit cu proprietarii inițiali ai canapelei, pentru a le returna banii.

Merling a spus că se întâmplă des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute

Merling a spus că se întâmplă des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute, însă Richard Kirby a fost primul care a returnat ceva. Canapeaua i-a aparținut unui bătrân care murise în urmă cu un an, iar nepoții lui au donat canapeaua, a mai povestit managerul magazinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.