Acasă Magazin O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4“

O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4“

-

O cascadorie spectaculoasă realizată de pe un zgârie-nori din San Francisco pentru filmul „Matrix 4“ face furori printre fani. Cascadoria aminteşte de o scenă care l-a avut protagonist pe Keanu Reeves.

Regizat de Lana Wachowski, filmul „Matrix 4” va avea premiera în cinema pe 21 mai 2021.

Filmările pentru cea de-a patra parte a francizei „Matrix” au debutat săptămâna trecută, în oraşul american San Francisco şi deja au apărut pe reţelele de socializare online imagini spectaculoase.

Într-o înregistrare video, doi cascadori suspendaţi de nişte cabluri se aruncă de pe acoperişul unui zgârie-nori, potrivit 7sur7.be.

Cascadoria aminteşte de o scenă din filmul original, în care personajul interpretat de Keanu Reeves sare de pe un zgârie-nori atunci când Morpheus (Laurence Fishburne) îi cere să demonstreze că este loial.

Lansat în 1999, primul film din franciza „Matrix” aduce în scenă un programator anonim, Thomas A. Anderson, interpretat de Keanu Reeves, care, noaptea, devine Neo, alesul care va salva omenirea. Un mic grup din rezistenţă, condus de Morpheus, jucat de Laurence Fishburne, îl va ajuta în misiunea lui. Împreună, ei vor declanşa o luptă împotriva Matrix-ului şi a teribililor săi agenţi.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS