Acasă Magazin Atac armat ca-n filme într-un spital

Atac armat ca-n filme într-un spital

-

Un atac armat ca-n filmele de acțiune a avut loc zilele trecute într-un spital din Ecuador.

Doi asasini – unul îmbrăcat în uniformă de polițist, iar celălalt deghizat în medic – au intrat în spitalul Delfina Torres de Concha, din orașul ecuadorian Esmeraldas. Ei au ucis un deținut care era pacient în spital, scrie ilMattino.

Atacat și cu o zi înainte

Conform comunicatului comandantului poliției locale, Patricio Pérez, incidentul s-a produs în jurul orei 4.00 dimineața. Victima se recupera după ce, cu o zi înainte, scăpase dintr-o tentativă de omor. El fusese atacat de un membru al bandei Los Choneros. Bărbatul a fost căutat în spital și executat cu zece împușcături. Atacul a fost înregistrat de mai multe camere de securitate din spital.

Cei doi criminali au fost reținuți. Numele lor nu au fost dezvăluite, poliția spune doar că amândoi au caziere penale. Pentru crimă au folosit un pistol Glock de 9 mm cu amortizor și o mitralieră Mini Uzi, care au fost recuperate de forțele de securitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...