9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO fetiţă de 9 ani, unul dintre cei mai tineri tatuatori

O fetiţă de 9 ani, unul dintre cei mai tineri tatuatori

O fetiţă de 9 ani, din Germania, este una dintre cele mai tinere artiste de tatuaje din lume, după ce a început să deseneze de mică. Acum are o cerere atât de mare încât îşi ajută părinţii în studioul familiei.

Maya Lu, din Germania, avea doi ani când a folosit pentru prima dată un pistol pentru tatuaj şi a făcut un tatuaj pe piciorul tatălui ei.
Părinții fetiţei dețin un studio de tatuaje în Tengen, potrivit Daily Mail.
Maya Lu avea doi ani, când a folosit pentru prima dată un pistol de tatuaj pentru a scripble de cerneală pe picioarele părintelui ei.
Lily Lu, mama fetiţei, este artistă şi îşi aminteşte că şi ea a crescut într-un salon de tatuaje.

Maya şi părinţii ei
Maya şi părinţii ei

Copilul și-a dezvoltat abilitățile de-a lungul anilor și a fost capabil să învețe diverse tehnici de proiectare, precum și cum să folosească pistolul de tatuaj fără supravegherea părinților,
„Eu și câțiva prieteni i-am arătat întotdeauna câteva mici trucuri și a fost uimitor să-i văd evoluția. Mai târziu, a început să învețe diferite tehnici și să folosească ace mai mari și diferite. Avea nevoie de ajutor în primii ani, dar acum, la nouă ani, face tatuajele în întregime. Și pe deasupra, tatuajele arată foarte frumos atunci când sunt vindecate”, potrivit lui Lily Lu.

În ciuda faptului că Lily Lu și partenerul ei Anuskatzz cred că fetiţa este extrem de pricepută, nu intenționează să pună presiune asupra fiicei lor pentru a continua o carieră în tatuaje. Ei îşi doresc ca ea să se distreze și să se bucure de ceea ce face.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS