3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJaponia: Bătaie cu bulgări de zăpadă în Niigata

Japonia: Bătaie cu bulgări de zăpadă în Niigata

Aproximativ 1.000 de persoane au participat duminică la o luptă anuală cu bulgări de zăpadă în Uonuma, Prefectura Niigata, potrivit NHK World.
Orașul care se învecinează cu prefecturile Fukushima și Gunma a avut mult mai puțină zăpadă decât de obicei în această iarnă.

Organizatorul a avut în vedere utilizarea bilelor de cauciuc pentru cel de-al 32-lea eveniment înainte de recenta zăpadă din zonă.
Participanții au format aproximativ 180 de echipe formate din cinci membri fiecare. Bărbații au fost doborâți dacă erau loviti de bile de zăpadă de trei ori. Femeile trebuiau să renunțe dacă erau lovite de cinci ori. Echipa cu cei mai mulți membri rămaşi după două minute de bătaie a fost declarată învingătoare.
Un bărbat din orașul Joetsu, Prefectura Niigata, a declarat că era îngrijorat de lipsa zăpezii și se bucură că această esdiţue nu a fost anulată.

Keisuke Okabe este membru al asociației locale de comerț și industrie care a organizat evenimentul. Okabe a spus că unii oameni au decis să nu vină, deoarece au crezut că nu va fi suficientă zăpadă, dar este fericit că participanții s-au bucurat şi de această dată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS