12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinToată lumea va primi un Oscar la noapte. Evident, de ciocolată

Toată lumea va primi un Oscar la noapte. Evident, de ciocolată

Decernarea premiilor Oscar va avea loc în această noapte la Hollywood. După decernare va avea loc Balul Guvernatorului, unde câştigătorii sărbătoresc, iar perdanţii îşi îneacă amarul.

Pentru prima dată, o mare parte din preparatele cu care vor fi răsfăţate vedetele vor fi vegetariene. O opţiune mai sănătoasă, spun organizatorii şi, totodată, în ton cu tema ediţiei din acest an, care este sustenabilitatea.

Petrecerea e cunoscută pentru meniul sofisticat, pregătit de un sfert de veac de cunoscutul bucătar Wolfgang Puck.

Fiul său, ajutor de nădelde

În bucătăria Oscarurilor, Wolfgang Puck îl are ca mână dreaptă pe fiul său, Byron, potrivit Insider. Împreună au pus la punct nu mai puţin de 35 de feluri de mâncare pentru invitaţii petrecerii.

Preparatele fine, care mai de care mai tentante, includ pacheţele de primăvară cu sos de roşii, caviar, multe fructe de mare, bruschete cu ciuperci sălbatice şi avocado sau cartofi dulci pane. De pe masă nu putea lipsi nici specialitatea tradiţională, mini-statuetele Oscar realizate din somon afumat.

În meniul de băuturi, pe lângă şampanie scumpă, se regăsesc cocktailurile pe bază de tequila.

La capitolul desert, regăsim din nou statuetele Oscar. Dar, de această dată, sunt din ciocolată şi învelite în foiţă de aur de 24 de karate. Bucătarul vedetelelor de la Hollywood are şi un mesaj pentru oaspeţii săi: ”Felicitări! Felicitări pentru nominalizări! Dacă nu vă aflaţi printre marii câştigători, cu siguranţă veţi primi o statuetă făcută de mine din ciocolată. Aşadar, toată lumea va primi un Oscar din partea mea! 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS