10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiul 4

(VIDEO) Shannen Doherty a dezvăluit că are cancer în stadiul 4

-

Actriţa americană Shannen Doherty, interpreta personajului Brenda Walsh din serialul TV „Beverly Hills, 90210”, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit marţi dimineaţă în emisiunea „ABC News” că a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 4, informează CNN.

„Era o chestiune de câteva zile sau de o săptămână până să se afle că eu am cancer în stadiul 4. Aşadar, cancerul a revenit şi de aceea mă aflu aici”, a dezvăluit vedeta americană în timpul acelei emisiuni de televiziune.

În 2017, Shannen Doherty anunţase că boala cu care fusese diagnosticată în 2015, cancer mamar, a intrat în remisie.

Timp de peste un an, actriţa a luptat în mod discret cu maladia, deşi a continuat să lucreze, filmând inclusiv pentru „BH90210”, al şaselea serial TV creat în cadrul francizei „Beverly Hills, 90210”, lansat pe micile ecrane în 2019.

Actriţa a dezvăluit că a primit vestea despre reapariţia cancerului în organismul său la scurt timp după moartea unui coleg din distribuţia serialului „Beverly Hills, 902010”, Luke Perry, decedat pe 4 martie 2019.

Shannon Doherty este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din anul 2011.

Artista a spus că a decis să facă public noul ei diagnostic din cauza unor documente judiciare ce urmează să fie făcute publice în această săptămână în cadrul procesului ei cu o companie de asigurări. Printre acele documente judiciare se află şi analizele sale medicale.

„Aş prefera ca oamenii să afle acest lucru de la mine”, a adăugat Shannen Doherty.
Doherty a spus că are probleme în procesarea faptului că boala a revenit.
„Nu cred că am procesat-o”, a spus ea. „Este o pastilă amară greu de înghiţit. Cu siguranţă am zile in care spun:„ De ce eu? ” Și apoi îmi spun: „Păi de ce nu eu? Cine altcineva? Cine de lângă mine merită asta?” Nimeni dintre noi nu ar face. Aș spune că prima mea reacție este întotdeauna îngrijorată de cum o voi spune mamei sau soțului meu. „
Este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS