21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe oferte au pregătit hotelierii de la munte pentru Valentine's Day

Ce oferte au pregătit hotelierii de la munte pentru Valentine’s Day

Hotelierii de la munte au pregătit deja pentru Valentine’s Day oferte cu cine romantice, mic dejun la pat sau petale de trandafiri presăraţi în camere. Sărbătoarea iubirii este într-o zi de vineri, prin urmare hotelierii au pregătit sejururi pentru trei zile. Prețurile sunt în funcție de locație și pornesc de la 500 de lei și ajung la 2.200 de lei. Ofertele sunt chiar și la o fermă.

O vilă din Predeal le propune îndrăgostiţilor, de orice vârstă, un pachet inedit de Sfântul Valentin: un sejur de 4 stele şi o super petrecere, pentru perioada 13-16 februarie 2020.

Sejurul, care costă între 1.524 şi 2.245 de lei, cuprinde 3 nopţi all inclusiv plus o noapte gratuită sau late check-out. În aceste tarife intră şi pensiunea completă, cu mic dejun, prânz şi cină, pentru trei zile. Turiştii vor avea parte de relaxare, aer curat sau pat presărat cu petale de trandafir, spun proprietarii. Vor fi şi cină romantică, tort, şampanie, muzică bună, vin fiert şi parfumat în faţa focului de tabără. Dar, pe lângă toate acestea, va fi organizată şi o petrecere cu invitat surpriză, jocuri şi concursuri. Sâmbăta seara va fi organizat şi un bal mascat, un atelier de creaţie, dar şi focul de tabără.

Proprietarii anunţă că primesc şi tichete de vacanţă.

Sinaia și Bușteni, prețuri între 600 și 1.000 de lei

La Sinaia, îndrăgostiţii trebuie să scoată din buzunare 990 de lei pentru o escapadă romantică la un hotel de 4 stele. Sejurul cuprinde doar două nopţi, dar tariful este pentru două persoane.

Pachetul include cazarea în camera dublă, mic dejun, o cină romantică. Turiştii sunt aşteptaţi cu petale de trandafiri în cameră şi vor primi o cutie cu bomboane. Vor avea două masaje de relaxare şi două masaje faciale, acces la Spa şi Jacuzzi.

Tot la Sinaia, tariful este mai ieftin la un hotel situat în centrul staţiunii. Aici, sejurul romantic, în perioada 10-12 februarie 2017, cu cină festivă şi un recital, costă 559 lei, cameră dublă. Sunt incluse două nopţi de cazare în camera dublă de trei stele, mic dejun, cadou surpriză în camera. Accesul la piscină, saună, sala de fitness şi parcare este gratuit.

În Dâmboviţa, dar aproape de Sinaia, la o fermă, sejurul de ziua iubirii costă 1.400 de lei, pentru două persoane. Pachetul Răsfăţ de Valentine’s Day este creat special pentru îndrăgostiţi şi include 2 nopţi cazare în weekend (vineri – duminică, 14-16 februarie) cu demipensiune (mic dejun şi cină). Turiştii vor avea parte de o primire specială: sticlă cu vin, cutie de bomboane şi petale de trandafiri în cameră în ziua sosirii, mic dejun servit la pat în zilele de sâmbătă şi duminică, acces nelimitat la zona de răsfăţ (piscină interioară, saună, teren de sport). Va fi şi o cină romantică, iar îndrăgostiţii vor primi un cadou la plecare.

La Buşteni, la un conac, tarifele sunt mai ieftine. Pachetul de Sfântul Valentin costă de la 420 de lei la 710 de lei, în funcţie de tipul camerei. Pachetul include 2 nopţi de cazare, mic dejun, surpriză în cameră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS