Acasă Magazin Reţeta de weekend - Fursecuri fragede cu gem

Reţeta de weekend – Fursecuri fragede cu gem

-

Ingrediente:
300 g făină, 200 g unt moale, 100 g zahăr, un ou, un praf de sare, esenţă de vanilie sau zahăr vanilinat, coajă rasă de lămâie

Mod de preparare:
Se freacă untul spumă cu zahărul, sarea şi esenţa de vanilie. Se adaugă oul, se freacă bine, apoi se încorporează făina. Se întinde aluatul pe o suprafaţă bine înfăinată. Se decupează fursecuri cu o formă de prajiturele. Jumătate din fusecuri se decupează în centru cu o formă mai mică. Se coc toate fursecurile într-o tavă tapetată cu foaie de copt, în cuptorul încins, pentru 7-8 minute sau până când se rumenesc foarte puţin. Se scot fursecurile şi se lasă să se răcească. Cele întregi se ung cu gem şi se acoperă cu cele decupate. Se pudrează cu zahăr pudră.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum redresăm economia după criză. Ce spun antreprenorii craioveni (II)

GdS a contactat unii dintre antreprenorii craioveni cu afaceri importante în mediul local de business. Întrebați cum văd redresarea economică după această criză, cei mai mulți se arată optimiști. Iată ce sfaturi oferă ei pentru firmele private aflate în dificultate.