Acasă Magazin Un american a returnat o avere găsită într-un taburet cumpărat de la...

Un american a returnat o avere găsită într-un taburet cumpărat de la second-hand

-

Un bărbat din Michigan a spus că pe un taburet pe care l-a achiziţionat de la un magazin second-hand s-a simțit întotdeauna un pic neconfortabil. El nu știa că acest lucru se datorează faptului că era umplut cu 43.000 de dolari în numerar.

Howard Kirby a cumpărat taburetul și alte piese de mobilier de la un magazin second-hand din Owosso, la aproximativ 90 de mile nord-vest de Detroit, cu 70 de dolari.

El a declarat pentru MLive.com că a pus mobilierul în casă, dar a realizat că taburetul nu e comod. „Perna părea întotdeauna cam grea”, a spus el. Nora lui Kirby a deschis mobilierul pentru a ajunge la partea de jos a umpluturii sale ciudate și a găsit o cutie care conține puțin peste 43.000 de dolari în numerar.

Kirby a declarat pentru MLive că reacția sa inițială a fost să păstreze banii, ba chiar a contactat un avocat care i-a spus că are dreptul legal să-i dețină. Dar, credința lui Kirby l-a făcut să caute proprietarul original al taburetului. „Duhul Sfânt tocmai a venit peste mine și mi-a spus:„ Nu, chiar nu este al tău ”, a spus el.

Kirby a revenit la magazin, care a luat legătura cu familia care lăsase acolo taburetul. Au organizat o întâlnire în magazin pentru ca Kirby să returneze banii pierduți ai familiei

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....