Acasă Magazin Un american a returnat o avere găsită într-un taburet cumpărat de la...

Un american a returnat o avere găsită într-un taburet cumpărat de la second-hand

-

Un bărbat din Michigan a spus că pe un taburet pe care l-a achiziţionat de la un magazin second-hand s-a simțit întotdeauna un pic neconfortabil. El nu știa că acest lucru se datorează faptului că era umplut cu 43.000 de dolari în numerar.

Howard Kirby a cumpărat taburetul și alte piese de mobilier de la un magazin second-hand din Owosso, la aproximativ 90 de mile nord-vest de Detroit, cu 70 de dolari.

El a declarat pentru MLive.com că a pus mobilierul în casă, dar a realizat că taburetul nu e comod. „Perna părea întotdeauna cam grea”, a spus el. Nora lui Kirby a deschis mobilierul pentru a ajunge la partea de jos a umpluturii sale ciudate și a găsit o cutie care conține puțin peste 43.000 de dolari în numerar.

Kirby a declarat pentru MLive că reacția sa inițială a fost să păstreze banii, ba chiar a contactat un avocat care i-a spus că are dreptul legal să-i dețină. Dar, credința lui Kirby l-a făcut să caute proprietarul original al taburetului. „Duhul Sfânt tocmai a venit peste mine și mi-a spus:„ Nu, chiar nu este al tău ”, a spus el.

Kirby a revenit la magazin, care a luat legătura cu familia care lăsase acolo taburetul. Au organizat o întâlnire în magazin pentru ca Kirby să returneze banii pierduți ai familiei

ȘTIRI VIDEO GdS

Pakistan a transformat toate vagoanele de la clasele business în secţii de carantină

Căile ferate naţionale din Pakistan au transformat toate vagoanele de la clasele business ale trenurilor în secţii mobile de carantină pentru pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19.