21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalAl Pacino: Am mers la terapie de 5 ori pe săptămână timp de 25 de ani după rolul din Naşul

Al Pacino: Am mers la terapie de 5 ori pe săptămână timp de 25 de ani după rolul din Naşul

Al Pacino a avut nevoie de ajutorul terapeuţilor pentru a gestiona uriaşul succes obţinut în urma rolului din capodopera cinematografică „The Godfather”/ „Naşul” (1972), relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Actorul a devenit cunoscut în întreaga lume mulţumită rolului din filmul „The Godfather”/ „Naşul”, în regia lui Francis Ford Coppola, unde îl interpretează pe Michael Corleone.

Vedeta a dezvăluit că a apelat la ajutorul specialiştilor pentru a trece cu bine peste provocările celebrității internaţionale, şi a continuat terapia pe măsură ce rolurile interpretate i-au confirmat statutul. Pacino a mărturisit că „Nu e uşor să te obişnuieşti cu aşa ceva”.

Al Pacino şi-a amintit cuvintele rostite de regizorul şi actorul Lee Strasberg: „Dragul meu, trebuie să te adaptezi”, sfat pe care l-a şi urmat, în ciuda greutăţilor. A adăugat că a trecut prin momente grele şi că a mers la terapie cinci zile pe săptămână timp de 25 de ani. Cu trecerea anilor, legenda hollywoodiană a reuşit să găsească un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, selectându-şi cu atenţie rolurile.

Al Pacino poate fi urmărit alături de Robert De Niro şi Joe Pesci într-un nou film care explorează universul mafiei, „The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, difuzat de Netflix.

Al Pacino, în vârstă de 78 de ani, a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie”, de Martin Brest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS