30.3 C
Craiova
sâmbătă, 8 august, 2020
Știri de ultima oră Magazin Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv 2022, a anunţat Warner Bros. Compania a retras filmul „Akira“ din calendarul său oficial de lansări, informează revista americană Variety.

Al patrulea film din seria „The Matrix“, intitulat provizoriu „The Matrix 4“, va fi lansat în America de Nord, pe 21 mai 2021, potrivit studioului hollywoodian. Pelicula „The Flash“ va avea premiera pe 1 iulie 2022.
Actorii principali din trilogia „The Matrix“, Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss, vor reveni în „The Matrix 4“, alături de creatorul francizei, Lana Wachowski. Pe afişul acestui film mai apar Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick şi Neil Patrick Harris.
Acest sequel al trilogiei originale „The Matrix“ va avea premiera în acelaşi weekend cu „John Wick: Chapter 4“, produs de studioul Lionsgate. Ambele filme îl au pe afiş pe Keanu Reeves.

Rolul principal din „The Flash“ va fi jucat de Ezra Miller

Rolul principal din „The Flash“ va fi jucat de Ezra Miller. Aceasta a debutat în rolul personajului omonim în filmul „Batman vs. Superman“, regizat de Zack Snyder, pe care l-a interpretat ulterior şi în peliculele „Suicide Squad“ şi „Justice League“. Filmul „The Flash“ va fi regizat de Andy Muschietti, regizorul peliculelor din seria „It“, scrie Agerpres.

Lungmetrajul „Akira“ ar fi trebuit să fie regizată de Taika Waititi

„The Matrix 4″ a preluat data de lansare rămasă liberă după ce Warner Bros a decis să retragă filmul „Akira“ din calendarul lansărilor sale viitoare. Decizia a fost luată în pofida faptului că filmului „Akira“ – o peliculă care ar fi trebuit să fie produsă de Leonardo DiCaprio – îi fusese deja alocat un credit fiscal de 18,5 milioane de dolari. Condiţia era să fie filmat în California. Pentru a beneficia de acea facilitate fiscală, filmările ar fi trebuit să înceapă într-un interval de cel mult 180 de zile după publicarea anunţului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar oferta de credit a expirat în octombrie 2019.
Lungmetrajul „Akira“, bazat pe o serie scrisă şi ilustrată de Katsuhiro Otomo, are o acţiune plasată într-un univers postapocaliptic din 2060, în oraşul Tokyo. Pelicula ar fi trebuit să fie regizată de Taika Waititi, care s-a retras însă din acest proiect în luna iulie pentru a regiza o continuare a filmului „Thor: Ragnarok“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Coronavirus: Rusia raportează peste 5.200 de noi cazuri de...

Autorităţile ruse au raportat sâmbătă 5.212 de...

ȘTIRI GdS

Un bărbat a fugărit dezbrăcat un mistreț, după ce...

Un bărbat din Berlin a fugit dezbrăcat după un mistreț. Acesta a ieșit din pădure și i-a luat punga de plastic în...

Reţeta de weekend – Musaca de roșii și brânză...

Ingrediente 200 g cașcaval, 300 g mozzarella, 2 ouă, 2 vinete, 10 roșii, 10 căței de usturoi, unt

Cum poţi vizita locuri frumoase din lume direct din...

Oamenii au fost sfătuiți să stea acasă, pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit în mai toată lumea. De asemenea, au fost îndemnaţi...

Windsor deschide grădinile pentru vizitatori, pentru prima dată în...

Windsor deschide grădinile pentru vizitatori, pentru prima dată în 40 de ani, astfel vizitatorii castelului  vor putea face un tur al grădinii, creată...

Schimbarea la Față a Domnului, semnificații

Schimbarea la față a Domnului este prăznuită de creștini în fiecare an, pe data de 6 august și are ca semnificaţie momentul...

Au golit rafturile farmaciilor de apă de gură după...

Farmaciile japoneze au fost golite de apă de gură miercuri. Fenomenul s-a produs la o zi după ce guvernatorul prefecturii Osaka a...