9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn american a absolvit şcoala la 91 de ani

Un american a absolvit şcoala la 91 de ani

-

După 91 de ani, un bărbat din Buffalo are un titlu pe care nu a crezut că îl va primi niciodată. El a absolvit şoala generală şi şi-a primit atestatul în aplauzele asistentei. Clifford Hanson a declarat la primirea diplomei că acum se simte pe deplin împlinit. „Pot să fac două lucruri acum. Să pun diploma pe un raft, să mă uit la ea, pentru că am visat-o toată viața. Să vi-o arat vouă, să o vadă toată lumea”,potrivit CBS Minnesota.

Clifford Hanson a crescut la o fermă de animale din Benson, Minnesota. A încetat să mai meargă la școală, pentru a-și ajuta tatăl bolnav. A reușit să salveze ferma familiei. Apoi el a devenit șofer de autobuz. S-a căsătorit, a făcut copii, are nepoți și strănepoți. Fiind în centrul de îngrijire Lake Ridge din Buffalo, el a ajuns la concluzia că îşi doreşte diploma de absolvire.

„Este un om cu adevărat inteligent, cu valori foarte bune, poate face orice”, a spus Andrew Hanson, fiul lui Cliff.
Așa că personalul de la Lake Ridge Care Center a luat legătura cu Benson High School, care a decis că a venit momentul pentru ca Cliff să-și primească diploma.
„Este un tip uimitor și cred că a muncit foarte mult pentru a câștiga acest lucru”, a spus Ellie Hanson, nepoata lui Cliff.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS