12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - File de cod în crustă de susan

Reţeta de weekend – File de cod în crustă de susan

Ingrediente:
350 g file de cod, 1 ou, 70 g seminţe de susan, sare, piper, 1 linguriţă tarhon uscat mărunţit

Mod de preparare:
Presăraţi sare, piper şi tarhon mărunţit pe fiecare parte a bucăţilor de peşte. Puneţi hârtie de copt într-o tavă pentru cuptor. Setaţi cuptorul la 190° C, grill (rezistenţa de sus).
Treceţi bucăţile de cod prin oul bătut ca pentru omletă, apoi prin seminţele de susan, care trebuie să acopere în strat compact feliile de peşte. Aşezaţi-le pe hârtia de copt şi daţi tava la cuptor, pe cea mai de sus treaptă. După zece minute, întoarceţi feliile şi mai lăsaţi la cuptor încă cinci minute.
Serviţi cu felii de lămâie şi cu garnitură de orez, ciuperci sau bulgur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS