Acasă Magazin Reţeta de weekend - File de cod în crustă de susan

Reţeta de weekend – File de cod în crustă de susan

-

Ingrediente:
350 g file de cod, 1 ou, 70 g seminţe de susan, sare, piper, 1 linguriţă tarhon uscat mărunţit

Mod de preparare:
Presăraţi sare, piper şi tarhon mărunţit pe fiecare parte a bucăţilor de peşte. Puneţi hârtie de copt într-o tavă pentru cuptor. Setaţi cuptorul la 190° C, grill (rezistenţa de sus).
Treceţi bucăţile de cod prin oul bătut ca pentru omletă, apoi prin seminţele de susan, care trebuie să acopere în strat compact feliile de peşte. Aşezaţi-le pe hârtia de copt şi daţi tava la cuptor, pe cea mai de sus treaptă. După zece minute, întoarceţi feliile şi mai lăsaţi la cuptor încă cinci minute.
Serviţi cu felii de lămâie şi cu garnitură de orez, ciuperci sau bulgur.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).