6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn hoţ a fost bătut măr de o femeie de 82 de ani

Un hoţ a fost bătut măr de o femeie de 82 de ani

O femeie, de 82 de ani, l-a bătut măr pe un individ, de 28 de ani, care a intrat cu forţa în casa ei din Rochester (New York, SUA), probabil cu intenţia să o jefuiască, scrie The Guardian, citând 13wham.com.

Willie Murphy a spus că se pregătea de culcare când tânărul i-a bătut la uşă. Acesta a strigat că-i este rău şi a rugat-o să-l lase să intre. Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă, dar a refuzat să-l lase înăuntru. Supărat, bărbatul a dărâmat uşa şi a intrat peste ea. „Sunt singură şi sunt bătrână, dar ghici ce?! Sunt dură“, a declarat Willie Murphy. Aceasta este culturistă şi are o condiţie fizică de invidiat la vârsta sa. Femeia a adăugat: „A ales casa greşită pe care să o spargă!”.

Femeia l-a bătut cu masa şi cu mătura

Bătrâna spune că era întuneric, așa că a putut să se ascundă în timp ce suspectul umbla prin casa ei. Ea a acționat rapid și a apucat cel mai apropiat lucru pe care l-a putut găsi. A pus mâna pe o masă cu picioare de metal şi a sărit pe el. „Ghici ce?! Masa s-a rupt!”, a povestit aceasta.
Ea a mai povestit că i-a turnat şampon pe faţă şi l-a lovit cu o mătură. Până când au ajuns poliţiştii şi serviciile de urgenţă, „deja îmi făcusem numărul! Cred că a fost bucuros că s-a urcat în ambulanţă“. Poliţiştii veniţi la faţa locului au aplaudat-o pe bătrână şi şi-au făcut un selfie cu ea pe veranda casei. Femeia speră ca această poveste să inspire oameni de toate vârstele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS