Acasă Magazin Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 13-19 septembrie

Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 13-19 septembrie

-

Rambo: Last Blood / Rambo: Ultima luptă Avanpremiera


Regia: Adrian Grunberg
Cu: Sylvester Stallone, Paz Vega, Óscar Jaenada, Yvette Monreal
Gen Film: Actiune, Aventuri, Thriller, Western
Durată: 105min
Rating: N15

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.

Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

First Blood, urmat de Rambo: First Blood Part II deschideau o franciză în care Stallone portretizează eroul american de război. Primul film caută să dea de gândit şi a fost considerat unul din filmele definitorii ale postmodernismului în cinema, după care continuarea seriei (Rambo II plasat în teatrul de război din Vietnam, Rambo III plasat în războiul din Afghanistan dintre ruşii „răi” şi afganii „buni”) a ales soluţia filmelor comerciale. Rambo IV (2008) reia imaginea eroului militar, din nou în luptă cu o dictatură malefică – cea din Birmania zilelor noastre. Ideea unui Rambo V, care sa se numeasca The Savage Hunt se lansa în 2011.

Miercuri, Joi 19:30; 21:40

Ad Astra Avanpremiera

Regia: James Gray
Cu: Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones
Gen Film: SF, Thriller
Durată: 129min
Rating: AP 12

Inginerul spaţial Roy McBride (Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

Joi 20:20; 21:00

Princess in Wonderland 3D / Prinţesa din Ţara Minunilor Avanpremiera

Regia: Marina Nefedova
Cu: Ani Lorak, Sergey Smirnov, Konstantin Kozhevnikov, Vasiliy Dakhnenko, Varvara Chaban, Lina Ivanova
Gen Film: Animatie
Durată: 80 min
Rating: AG

Ce se poate întâmpla când o prințesă găsește o carte fermecată, care o duce într-o lume a minunilor, acolo unde prieteni îi sunt un dragon magic, creaturi fantastice, și gnomi bonomi? O aventură minunată, în care prințesa se va lupta cu vrăjitorul cel rău pentru a-și regăsi mama, și pentru a readuce pacea în regatul ei.

Dublat: Miercuri, Joi 11:45; 13:30

The Goldfinch / Iluzia Libertății

Regia: John Crowley
Cu: Ansel Elgort, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Finn Wolfhard
Gen Film: Dramă
Durată: 155min
Rating: N15

Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune. Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa… capodopera „Sticletele”.

Vineri pana Miercuri 14:45; 17:00; 20:00; 21:00

Joi 14:45; 17:00; 20:00

Downton Abbey

Regia: Michael Engler
Cu: Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Maggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton, Elizabeth McGovern, Rob James-Collier, Matthew Goode
Gen Film: Dramă
Durată: 127 min
Rating: AG

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea. Clasele sociale prezentate in film – nobilimea si servitorii – alterneaza de-a lungul actiunii si se iau la intrecere pentru a capta cat mai avid atentia privitorului.Umorul britanic nu lipseste nici el din peisaj si evenimentele de la inceputul secolului XX sunt prezentate subtil si corect.

Vineri pana Marti 13:00; 18:50; 21:20

Miercuri, Joi 13:00; 18:50

La Gomera

Regia: Corneliu Porumboiu
Cu: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr, Agustí Villaronga
Gen Film: Comedie
Durată: 102 min
Rating: N15

Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.

Vineri pana Marti 14:30; 19:40; 21:40

Miercuri, Joi 14:30; 21:20

Trouble 3D / O belea de cățel

Regia: Kevin Johnson
Cu: Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Big Sean, Marissa Jaret Winokur
Gen Film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 92 min
Rating: AG

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

Dublat: Vineri pana Marti 11:40; 13:30; 15:20; 19:10

Miercuri, Joi 12:45; 15:20; 19:10

It Chapter Two / It: Capitolul 2

Regia: Andrés Muschietti
Cu: Finn Wolfhard, Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Sophia Lillis
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 174 min
Rating: N15

Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Vineri pana Miercuri 13:45; 15:35; 17:45; 20:20

Joi 13:45; 15:35; 17:45; 20:40

The Big Trip 3D / Aventură în natură

Cu: Ionuț Ionescu, Teodor Ghiţă, Cristi Neacșu
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 95 min

Rating: AG

O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid.

Dublat 3D: Vineri pana Marti 11:25; 12:30; 17:15

Miercuri, Joi 11:25; 17:15

Dublat 2D: Vineri pana Joi 12:00

Angel Has Fallen / Cod Roșu în Serviciile Secrete

Regia: Ric Roman Waugh
Cu: Morgan Freeman, Gerard Butler
Gen Film: Acţiune, Thriller
Durată: 126 min
Rating: N15

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Vineri pana Miercuri 15:50; 18:15; 20:40

Joi 15:50; 18:15

Once Upon a Time in Hollywood / A fost odată la… Hollywood

Regia: Quentin Tarantino
Cu: Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt
Gen Film: Comedie, Dramă
Durată: 167 min
Rating: N15

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt). În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Vineri pana Joi 16:30

The Angry Birds Movie 2 3D / Angry Birds: Filmul 2

Regia: Thurop Van Orman, John Rice
Cu: Peter Dinklage, Dove Cameron, Awkwafina, Sterling K. Brown, Bill Hader
Gen Film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 101 min
Rating: AG

S-ar zice ca pe Insula Pasarilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, inaripatele nezburatoare se tot razboiesc cu porcusorii verzi si s-ar zice ca nimic nu va opri vreodata aceasta ciondaneala.Pana cand apare o noua insula la orizont si astfel cele doua tabere sunt nevoite sa se alieze.

Dublat: Vineri pana Marti 12:45

Miercuri, Joi 12:30

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D / Furios si iute: Hobbs & Shaw

Regia: David Leitch
Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Thriller
Durată: 139 min
Rating: AP 12

Dupa opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios si iute prezinta acum primul sau capitol separat, Furios si iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson si Jason Statham devin protagonisti, reluându-si rolurile lui Luke Hobbs si Deckard Shaw.

Înca de când Hobbs (Johnson), om loial legii si membru de elita al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), si Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al fortelor de elita operative, s-au înfruntat pentru prima data fata în fata în Furios si iute 7, în 2015, cei doi si-au împartit replici acide, dar si lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc

Vineri pana Joi 13:15; 17:30

The Lion King 3D / Regele Leu

Regia: Jon Favreau
Cu: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key
Gen Film: Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Muzical
Durată: 125 min
Rating: AG

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 15:00

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor. Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS