16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Magazin Fiica Serenei Williams, Olympia, invitat vedetă la New York Fashion Week

Fiica Serenei Williams, Olympia, invitat vedetă la New York Fashion Week

-


Serena Williams și-a dus marți fiica la New York Fashion Week pentru a-şi prezenta ultima colecție de modă „S by Serena”.
Williams obișnuită să țină cu sufletul la gură arenele de tenis, la New York Fashion Week a fost surclasată de fiica ei în vârstă de doi ani, Olympia, care a fost vedeta serii.

Alexis Olympia Ohanian Jr. a purtat un tricou negru și dresuri Nike de culoare strălucitoare. Ea a apărut un pic timidă în braţele mamei pe podiumul de prezentare. Williams a dus-o pe catwalk după prezentarea colecţiei primăvară și vară. În faţa unei audienţe impresionante din care făceau parte şi actriţa Kim Kardashian și modelul Ashley Graham, Olympia a fost aplauată frenetic.
Colecția „S by Serena” a fost lansată în 2018 și cuprinde o serie de piese şi pentru femeile care „rup tradițiile și granițele” și „mamele, fiicele și surorile de neconcurat”, potrivit CNN.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.