10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCum să ne îmbrăcăm potrivit pentru şcoală

Cum să ne îmbrăcăm potrivit pentru şcoală

La prima vedere, pare simplu; orice adult ți-ar spune că e floare la ureche să te îmbraci pentru a merge la şcoală sau la facultate. Dar noi știm prea bine că e nu e așa, nici pe departe! Ținutele elevelor și studentelor trebuie să atingă acel echilibru perfect între simplitate, prospețime, rigorile școlii și tendințe.

Îți prezentăm în rândurile de mai jos lecția care îți va plăcea la nebunie: cum să te îmbraci în mod potrivit la școală! Află care sunt sfaturile de care să ții cont atunci când îți compui outfiturile cu care vei cuceri atât profesorii, cât și colegii!

BLUGII
Reprezintă piesa basic a garderobei tale. În ciuda istoriei lor bogate, blugii reușesc să emane aceeași prospețime ca atunci când au fost creați, ceea ce reprezintă cu adevărat o performanță greu de egalat de alte haine. Jeanșii sunt arma unei adolescente model din toate punctele de vedere, sunt ușor de purtat și și mai ușor de asortat.
Sfatul este să te ferești totuși de piesele mult prea mulate și de blugii skinny care îți pun în evidență toate formele. Mizează pe croiul vintage la modă acum sau pe blugii drepți sau ușor evazați. Îți recomandăm să îi combini cu un tricou sau cu o cămașă și cu mocasini sau balerini. Vei fi wow!

Hanorac trendy la şcoală

E piesa-vedetă a generației tale și a modei actuale! Acest element de bază al repertoriului sport a devenit must-have acum și îl vei regăsi în diverse interpretări în toate magazinele tale preferate. În plus, îți va ține de cald în zilele răcoroase de toamnă și e perfect sub o geacă de blugi pentru a face tranziția la iarnă. Evită să îl porți cu pantaloni de trening, dacă nu ești la ora de sport. Va arăta însă mai mult decât cool cu blugii tăi preferați și cu adidași. E însă la fel de wow și purtat peste rochia pe care o adorai vara și pe care nu credeai că vei avea ocazia să o porți la şcoală.

Rochie stylish la şcoală

Dacă tot am vorbit despre acest element de bază al garderobei unei liceene trendy, să îți arătăm și cum să te bucuri de el la școală. Sunt zile în care vrei să te simți „mai fată“ ca de obicei și atunci o rochie reprezintă articolul vestimentar în care te vei regăsi. Poţi să porți rochii specifice vârstei tale. Ca să ne înțelegi mai bine, Selena Gomez este un style icon de care să ții cont. Evită creațiile mulate și pe cele prea scurte și decoltate. Rochiile cu croi în A, cele lejere, cu linii sport, sunt opțiuni de vis.

SACOUL
Și mai sunt și acele zile în care ai teză sau în care știi că o să fii ascultată la română. Relația cu tabla îți va fi însă îmbunătățită dacă adopți ținuta potrivită, iar un sacou classy face parte din ea. Îți va conferi un aer studios care îi va impresiona pe profi, așa cum o vor face și cunoștințele tale. Un sacou oversized în carouri, blugii negri și o geantă în care îți încap perfect toate caietele reprezintă alegeri impecabile. Vei fi inspirată să concepi eseuri care vor impresiona chiar și cea mai pretențioasă profesoară.

CĂMAȘA
Ce elevă nu are în dressing cel puțin o cămașă cu guler scobit? E bună la serbări, în prima zi de școală după vacanță, când vrei să impresionezi cu eleganța ta. E perfectă alături de jeans sau de fustele plisate!

Cu rucsacul poţi atrage toate privirile

Atunci când vine vorba despre accesorii, rucsacul e must-have pentru școală. E practic, e util, e stylish: ce i-ai mai putea cere? Ai nevoie de cel puțin un rucsac de damă din piele pentru a impresiona! Îți recomandăm patru modele cu care vei absolvi cu notă maximă cursurile de modă ale liceului!

Rucsacul din material textil mai are puțin și îți face și temele, atât de tare te iubește! E nelipsit în anii de școală și îți va fi mai de ajutor decât orice!
În zilele în care nu ai prea multe teme, rucsacul verde cu detalii aurii îți va contura o aparție glam. E o achiziție obligatorie pentru o adolescentă plină de stil!
Rozul piersică e nuanța generației tale! Dovedește că tendințele stau la degetul tău mic cu un accesoriu colorat în aceste tonuri legendare!
Rucsacul mov metalizat va atrage toate privirile asupra ta. Aproape că nici nu mai contează ce porți în rest, atât de cool e!

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS