14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoTesla pregătește noi funcții software pentru încărcarea bateriei

Tesla pregătește noi funcții software pentru încărcarea bateriei

Tesla va lansa un software care va include funcția Smart AC Charging. Aceasta va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei în funcție de momentul în care urmează să pornească la drum, informează automarket.ro

Printre funcțiile noi ale versiunii 10 a software se numără și Smart AC Charging. Noua funcție va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei.

Tesla: Feeling Lucky pentru destinații

O altă noutate este reprezentată de funcția „Feeling Lucky” pentru aplicația de navigație. Prin aceasta, compania va oferi clienților sugestii de destinație.

Anterior, Musk, CEO-ul companiei, a confirmat că funcția va avea două opțiuni: „I’m feeling lucky” va oferi sugestii pentru cea mai populară destinație a proprietarilor de mașini Tesla din regiunea respectivă, în timp ce „I’m feeling hungry” va direcționa șoferul spre cel mai popular restaurant din perspectiva proprietarilor Tesla.

Nu în ultimul rând, o altă funcție este „Downloadable game packs”, prin care jocurile noi descărcate vor înlocui jocurile vechi, întrucât cantitatea de memorie disponibilă este limitată.

Tesla lucrează în prezent la actualizarea de software-lui. Acesta ar urma să fie disponibil la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

Aurelian Marian Soare


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS