Acasă Magazin Reţeta de weekend - Saramură de pui

Reţeta de weekend – Saramură de pui

-

Ingrediente:

8 pulpe superioare de pui, sare, piper, 2 ardei graşi, 4 roşii, 1-2 ardei iuţi, 1 căpăţână de usturoi, 50 ml vin, 1 legătură leuştean.

Mod de preparare:

Puneţi pulpele, spălate şi scurse bine, la fript, pe o plită dată cu sare. După ce s-au fript pe ambele părţi, se aşază într-o cratiţă. Coaceţi pe plită roşiile, ardeii iuţi şi pe cei graşi. Decojiţi legumele şi tăiaţi-le mărunt. Mărunţiţi usturoiul şi ardeiul iute. Puneţi legumele peste pulpele din vas, turnaţi vinul, completaţi cu apă fierbinte şi lăsaţi să se întrepătrundă aromele. La final, adăugaţi usturoiul şi ardeiul iute, pentru un gust mai puternic.
Serviţi saramura presărată cu leuştean tocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grecia confirmă primul caz de coronavirus

Grecia confirmă primul caz de infectare cu coronavirus, fiind vorba despre o femeie care a călătorit, anterior în Nordul Italiei, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii de la Atena.

Un bărbat a ajuns de la mall la spital dupa ce s-a simțit rău

Un bărbat a fost dus la spital direct dintr-un mall din Capitală. Bărbatul se simțea rău, a mers la un cabinet medical din incinta complexului comercial și acolo a spus că s-a întors recent din Italia.

Air New Zealand vrea să introducă cuşete cu paturi la clasa economy

Compania aeriană Air New Zealand a anunţat, miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cuşete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o iniţiativă destinată să îmbunătăţească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanţe lungi, transmite AFP.