Acasă Magazin Reţeta de weekend - Saramură de pui

Reţeta de weekend – Saramură de pui

-

Ingrediente:

8 pulpe superioare de pui, sare, piper, 2 ardei graşi, 4 roşii, 1-2 ardei iuţi, 1 căpăţână de usturoi, 50 ml vin, 1 legătură leuştean.

Mod de preparare:

Puneţi pulpele, spălate şi scurse bine, la fript, pe o plită dată cu sare. După ce s-au fript pe ambele părţi, se aşază într-o cratiţă. Coaceţi pe plită roşiile, ardeii iuţi şi pe cei graşi. Decojiţi legumele şi tăiaţi-le mărunt. Mărunţiţi usturoiul şi ardeiul iute. Puneţi legumele peste pulpele din vas, turnaţi vinul, completaţi cu apă fierbinte şi lăsaţi să se întrepătrundă aromele. La final, adăugaţi usturoiul şi ardeiul iute, pentru un gust mai puternic.
Serviţi saramura presărată cu leuştean tocat.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.