32.3 C
Craiova
sâmbătă, 25 iunie, 2022
Știri de ultima orăMagazin„We will rock you“ în deschiderea festivalului Cerbul de Aur

„We will rock you“ în deschiderea festivalului Cerbul de Aur

We will rock you“, în deschiderea Galei Festivalului de la Braşov. Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, TVR Internaţional şi platforma TVR.

În premieră, piesele cu care legendara trupă Queen a făcut istorie și care fac parte din We will rock you, se vor auzi ȋn Piaţa Sfatului. În show-ul de sâmbătă seara o vom vedea pe Loredana, Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici şi alţi artişti. Lor li se vor alătura, la sfârșitul acestui moment, toți cei 12 finaliști ai concursului.

„We Will Rock You“ o poveste despre puterea muzicii

„We Will Rock You“, cu fragmente din memorabilele melodii „We will rock you”, „I want to break free”, „Somebody to love”, „Killer queen”, „I want it all”, „Kind of magic”, „Who wants to live forever”, „Headlong”, „We are the champions”, este o poveste despre puterea extraordinară a muzicii şi a iubirii într-o lume a viitorului. Este pus în scenă de 17 ani cu mare succes, fiind montat în 15 ţări, cu peste 20 de milioane de spectatori.

Producţia românească a musicalului a fost lansată în România în aprilie, la Bucureşti, în regia lui Răzvan Mazilu.

Premii de peste 55.000 de euro

Cea de-a 19-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur” va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov. Mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, sunt aduşi pe scena festivalului, Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică jr., Corina Chiriac şi Irina Rimes. 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55.000 de euro, pe lângă recitalurile vedetelor invitate.

Spectacol folcloric în încheierea festivalului

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs. O gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Biletele pentru Festivalul Concurs „Cerbul de Aur” 2019 au fost puse în vânzare, preţuri începând de la 70 de lei. Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro, UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere. Informaţiile despre festival sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lacul Techirghiol s-a colorat în roz

Lacul Techirghiol s-a colorat în roz. În apă, plutesc...

ȘTIRI GdS