1.4 C
Craiova
joi, 3 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Magazin Auto Tesla INC crește prețurile în China

Tesla INC crește prețurile în China

Tesla Inc are în vedere ridicarea prețurilor sale în China începând cu luna septembrie, pe fondul incertitudinii legate de moneda națională, conform Reuters.

China a permis yuanului să uite trecutul nivelului de 7 dolari, luni, pentru prima dată în mai bine de un deceniu, după care guvernul american a catalogat China un manipulator de monedă, ridicând mizele în disputa comercială dintre cele două țări.

Tesla INC: China se opune

China se opune ferm etichetei de manipulator a monedei.Oficialii spun că nu a folosit și nu va folosi yuanul pentru a face față fricțiunilor comerciale din SUA.

Scăderea bruscă a yuanului vine la câteva zile după ce președintele american Donald Trump a uimit piețele financiare prin faptul că a promis să impună tarife de 10% asupra celor 300 de miliarde de dolari rămași (246,93 miliarde de lire sterline) de importuri chineze de la 1 septembrie. prin acest fapt, a încălcat brusc o încetare a focului într-un război comercial. Asta a întrerupt lanțurile de aprovizionare globale și a încetinit creșterea.

Importul din timpul războiului comercial

Tesla importă în prezent toate mașinile pe care le vinde în China, dar este în proces de construire a unei fabrici din Shanghai care va fabrica mașinile Model 3 în faza inițială și îl va ajuta la reducerea impactului războiului comercial și a tarifelor.

Dacă ar fi adoptat, acesta ar fi primul caz al ajustării prețurilor planificate de către un importator, deoarece yuanul a scăzut în această săptămână și indică presiunea crescândă cu care se confruntă importatorii.

Tesla a început să aibă teren în Shanghai în ianuarie, iar directorul său executiv, Elon Musk, a declarat că firma își propune să finalizeze construcția inițială în această vară și să înceapă producția modelului 3 până la sfârșitul anului.

Livrările tuturor modelelor din trimestrul II în acest an au crescut cu 51% de la primul trimestru la 95.200 de vehicule, inclusiv 77.550 Model 3s, 17.650 Model S și X.

Luna trecută, Tesla a renunțat la nivel global ale varianteleor standard pentru modelului său X și Model S din gama de produse și a ajustat prețurile pe întreaga gamă.

În China, cea mai mare piață de vehicule electrice din lume, fricțiunile comerciale dintre China și SUA au determinat Tesla să-și ajusteze de mai multe ori în ultimul an din cauza modificărilor tarifare.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogdan Mateescu, validat drept candidat pentru preşedinţia CSM în...

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost desemnat joi,...

ȘTIRI GdS

Telekom România susține antreprenorii români prin Garanția de 10...

Telekom România, unul din principalii operatori de telecomunicaţii din România, s-a poziționat de-a lungul timpului că susţinător al business-urilor din România.

Astăzi este ziua internațională a persoanelor cu dizabilități

Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul de a promova și implementa programele...
00:02:24

SUA: O mireasa cu Covid-19 se căsătorește în carantină

În toată țara, pandemia de coronavirus a forțat cuplurile nou-logodite să reducă, să amâne și să anuleze petrecerile de nuntă din cauza...

Regina Elisabeta angajează un nou asistent personal la Palatul...

Dacă sunteți un entuziast regalist serios care a visat întotdeauna la un loc de muncă la Palatul Buckingham, atunci aveți noroc. Acum...

Speedwash, cea mai mare spălătorie auto self-service din Craiova

În 2019, Ionuț Marin s-a hotărât să deschidă o spălătorie urmând conceptul self service car wash. Ideea a venit firesc, când a...

O carte cu paginile goale despre politicianul de extremă...

O carte despre liderul opoziţiei de extremă dreaptă din Italia, Matteo Salvini, este în topul vânzărilor pe Amazon din această ţară, deşi...