10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJon Bon Jovi a dezamăgit fanii români

Jon Bon Jovi a dezamăgit fanii români

Jon Bon Jovi, îndrăgitul star rock al anilor ’90, a concertat din nou la București. Peste 50.000 de fani au umplut Piața Constituției și au cântat împreună cu artistul lor. Nu toți cei prezenți au fost impresionați de prestația lui, informează stirileprotv.ro

Bon Jovi a revenit în România după 8 ani de la ultima vizită. Cele mai cunoscute melodii ale artistului american au răsunat duminică în Piața Constituției. Fanii au dansat și au cântat la unison cu artistul timp de două ore.

Nu toți au fost însă la fel de încântați. O parte dintre spectatori au ales să plece de la concert, deoarece cântărețul american nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor: “Din moment ce plecăm acum e clar că se putea și mai bine. Sonorizarea proastă .. sau nu sonorizarea, vocea… Cred că e puțin obosit artistul”, spune un fan Bon Jovi


Concertul Jon Bon Jovi
s-a sfârșit mai devreme

Trei ecrane uriaşe au proiectat, pentru început, imagini cu Bucureştiul şi imagini legate de cântecele interpretate. Startul a fost dat cu puţine minute înainte de ora programată, 20:30, iar concertul ar fi trebuit să se încheie la 23:00. Însă dificultăţile cu care s-a confruntat Jon Bon Jovi au făcut ca show-ul să ia sfârşit mai devreme. Astfel concertul s-a încheiat la 22:30.

La fel de zâmbitor şi prezent pe scenă, dar mai puţin comunicativ cu publicul, Jon Bon Jovi a demonstrat de la primele piese lipsa vocii, remarcată şi de spectatori, mulţi prezenţi pentru prima dată la un concert al trupei. 

Următoarele concerte Bon Jovi din acest turneu sunt programate pentru Tel Aviv (Israel), Recife, Sao Paolo şi Curitiba (Brazilia) şi Lima (Peru).

Trupa Bon Jovi a fost înfiinţată în 1983 de solistul Jon Bon Jovi, clăparul David Bryan şi toboşarul Tico Torres. Formaţia americană a lansat până în prezent 13 albume de studio şi a fost recompensată cu numeroase premii şi distincţii muzicale, inclusiv un trofeu Grammy şi două American Music Awards.

În 2018, Bon Jovi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS