Acasă Magazin Bitpoint a fost atacat cibernetic. Prejudiciu de 32 de milioane de dolari

Bitpoint a fost atacat cibernetic. Prejudiciu de 32 de milioane de dolari

-

Compania japoneză de tranzacționare a criptomonedelor, Bitpoint, și-a suspendat activitatea după ce a pierdut monede virtuale în valoare de 32 de milioane de dolari în urma unui atac cibernetic, potrivit hotnews.ro

În urma atacului, care a vizat ripple și alte criptomonede, au dispărut atât sume din conturile clienților, cât și din conturile companiei.
Acțiunile Remixpoint Inc., care deține Bitpoint, au scăzut cu 19% la bursa din Tokyo.


Bitpoint face parte din grupul de operatori de criptomonede cărora Japan Financial Services Agency le-a cerut să își îmbunătățească activitatea și controlul intern după atacul din 2018 asupra Coincheck.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...