3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMeghan Markle vrea să adopte un câine de salvare pentru fiul ei

Meghan Markle vrea să adopte un câine de salvare pentru fiul ei

Meghan Markle vrea să adopte un câine de salvare pentru fiul ei Archie. Așa, micuţul va cunoaşte bucuria de a crește împreună cu un prieten foarte special și loial.
Ducesa intenționează să viziteze centrele de salvare a câinilor fără stăpân din apropierea casei sale din Windsor pentru a alege un căţeluş adecvat, potrivit The Sun.
Planul a apărut după ce ducele și ducesa de Sussex l-au botezat pe Archie sâmbătă.
În casa ducilor de Sussex există deja doi câini – un labrador pe care l-au primit în septembrie și un beagle de salvare, pe nume Guy. Dar Meghan vrea ca Archie să aibă propriul câine și consideră că un câine de salvare este mult mai bun decât un cățeluș.

Pasiune pentru căţei

O sursă regală a spus: „Câinii de salvare sunt o pasiune imensă a ducesei. Ea îşi doreşte să adopte unul, mai degrabă decât să cumpere un căţeluş.
„Meghan vrea într-adevăr un câine cu care Archie să-și poată asocia copilăria. Speră ca cei doi să aibă o legătură incredibilă. Aşa Archie o să aibă o mulţime de amintiri”.
Meghan a fost încurajată de mama sa, Doria, să-şi mărească numărul de căţei de la Sussex.

Meghan, patron spiritual la un adăpost

Meghan este patronul spiritual al adăpostului de animale Mayhew. În luna ianuarie, ea a fost văzută lângă o femelă Jack Russell pe carea numit-o Minnie, la centrul Mayhew din Kensal Green din nord-vestul Londrei.

Meghan este patronul spiritual al adăpostului de animale Mayhew
Meghan este patronul spiritual al adăpostului de animale Mayhew


Meghan, care era însărcinată în șase luni însărcinată la acel moment, a fost întrebată dacă a fost tentată să o ia pe Minnie acasă.
Ea a spus: „Nu putem să luăm un alt câine înaintea copilului. Mâinile noastre sunt pline. „
Meghan a fost distrusă când a fost nevoită să-l părăsească pe Bogard, câinele ei de salvare Labrador-Shepherd, în Toronto, când s-a mutat în Marea Britanie. Medicii au spus că este prea bătrân ca să călătorească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS