17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBMW Seria 8 cu patru portiere a intrat în producția de serie

BMW Seria 8 cu patru portiere a intrat în producția de serie

BMW a demarat producția noului Seria 8 Gran Coupe. Concurența prea mare nu poate stopa producția, iar bavarezii se mișcă destul de repede.

BMW Seria 8, un model sport cu patru uși

Noul BMW poate fi descris ca un automobil sport cu patru uși din noua gamă BMW. Conceptul său independent de caroserie, plus trenul de rulare și tehnologia șasiului, noul BMW Seria 8 Gran Coupé întruchipează o eleganță sportivă unică în segmentul de lux.

BMW cu acoperiş de sticlă ce se extinde neîntrerupt

Acoperişul panoramic de sticlă este opțional. Pentru cei ce optează, acoperișul oferă interiorului noului Seria 8 Gran Coupé un sentiment de luminozitate.Are o lățime generoasă, iar zona vitrată măsoară aproximativ 1,5 metri pătraţi. Rezultatul este un acoperiş de sticlă ce se extinde neîntrerupt de la parbriz până la lunetă.

Seria 8 cu motor V8 pe benzină 

Livrarea puterii motorului V8 de 4,4 litri de la noul BMW este acompaniată de acustica specifică. Sunetul este amplificat suplimentar de sistemul de evacuare M Sport. Cu o putere maximă de 390 kW/530 CP şi un vârf al cuplului de 750 Nm, noul motor V8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

BMW cu bord profesional

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé dispune de un bord standard Live Cockpit Professional. Acesta cuprinde un sistem de navigație și multimedia, dar și un panou de instrumente complet digital, de înaltă rezoluție, aflat în spatele volanului, care dispune de monitor cu diagonala de 31,24 cm și de display central ce măsoară 26,04 cm, informează promotor.ro

Noul sistem de operare BMW 7.0 se evidenţiază prin funcţiile digitale şi moderne. Acestea sunt adaptate cu precizie la nevoile conducătorului. Pentru o operare intuitivă, conducătorul poate alege funcţionalitatea touchscreen a display-ului central, controler-ul iDrive, butoanele de pe volan, controlul vocal sau cel prin gesturi.

Cât costă noul BMW Seria 8 Gran Coupé

Noul model concureaza împotriva unor modele precum Porsche Panamera și Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe.În Germania, bavarezii în vând la preturi începand de la 91.500 de euro.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS