12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHaina îl face pe om: Moda anilor 90' ia cu asalt vara

Haina îl face pe om: Moda anilor 90′ ia cu asalt vara

Tendinţele în modă sunt ca vremea. Azi se poartă anii 80′, mâine ciorapii plasă, şi tot aşa. Astăzi aflăm ce se poartă vara asta, conform Adevarul.ro.

Se pare că anii 90′ au revenit în forţă şi au luat cu asalt primăvara 2019, şi se pare că rămâne şi pe timp de vară. Vara aceasta se poartă moda din anii 90′. Adică tot ce ţine de denimul prespălat, franjurile, pliurile dar şi rochiile plasă.

Plasa de pescuit, un element vedetă al anilor 90′. Celebra plasă se reîntoarce acum sub forma unor rochii, topuri, veste, salopete, pantaloni, fuste etc. Poţi purta un singur element din plasă sau o poţi mixa cu piese minimaliste, pentru un styling alternativ.

Hainele cu franjuri, vedetele sezonului

Hainele şi accesoriile decorate cu franjuri sunt un alt trend important al acestui sezon. Oferă o textură deosebită şi mai multă fluiditate ţinutelor. Este valabil în special pentru franjurii subţiri şi deşi, din materiale care cu o strălucire discretă.

Hainele din denim, mereu de purtat

Designerii vă aduc din nou denimul în prin plan dar de această dată aceştia au ales să se inspire din modelele anilor 90, aşa că veţi avea parte de pantaloni bufanţi şi jachete cu umerii supradimensionaţi. Dacă adoraţi şi voi această textură, vă sfătuiesc să vă construiţi un look total din denim, conform Adevarul.ro.

Autor: Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS