24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGoogle renunță la Play Music pentru YouTube Music

Google renunță la Play Music pentru YouTube Music

Google renunță la aplicația Play Music de pe Android și trece la noua platformă YouTube Music. Compania Google speră ca noua platformă YouTube Music să readucă numărul mare de utillizatori, după ce obinșuita aplicație Play Music a început să piardă fani.

Poate descărca automat până la 500 melodii offline

Google încă nu a finalizat mutarea colecţiilor de melodii şi a conţinutului încărcat de utilizatorii Play Music. Aplicaţia YouTube Music va ţine cont de like-urile acordate pentru melodiile ascultate. Mare parte dintre acestea sunt descărcate în memoria locală a dispozitivului. Acestea pot fi disponibile oricând pentru ascultare offline.

Google oferă funcție Smart Downloads

Încercând să convingă cât mai mulţi utilizatori că YouTube Music este într-adevăr o soluţie mai bună, Google adaugă în aplicaţia pentru mobil o funcţie numită Smart Downloads.

Pentru ca funcţionalitatea Smart Downloads să nu creeze probleme, melodiile apreciate cu Like vor fi descărcate doar dacă spaţiul de stocare este suficient şi numai prin conexiunea Wi-Fi, atunci când nu folosim datele mobile.

Smart Downloads, contra cost prin pachet Premium

Aflată la stadiul de testare, funcţionalitatea Smart Downloads încă nu este disponibilă oficial, dar apare în codul aplicaţiei de mobil. Funcţionalitatea Smart Downloads va fi oferită abonaţilor la pachetul YouTube Music Premium, disponibil pe bază de abonament plătit, informează go4it.ro

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS