14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Salată de pătrunjel libaneză

Reţeta de weekend – Salată de pătrunjel libaneză

Ingrediente:

50 g bulgur, 50 g pătrunjel tocat, 50 g mentă tocată, 200 g roşii coapte fără seminţe, 3 fire de ceapă verde, sucul de la 1 lămâie, 3 linguri de ulei de măsline, sare, piper.

Mod de preparare:

Spălaţi bulgurul până când apa rămâne curată. Scurgeţi bine şi transferaţi-l într-un bol. Adăugaţi deasupra 200 ml de apă clocotită, acoperiţi cu folie alimentară şi lăsaţi să stea 30 de minute sau până când preparaţi restul ingredientelor.
Luaţi legătura de pătrunjel şi tocaţi-o mărunt, faceţi acelaşi lucru cu menta. Puneţi ierburile tocate într-un bol mare şi tocaţi cubuleţe mici roşiile şi ceapa verde, pe care le adăugaţi în acelaşi bol.
Scurgeţi bulgurul şi adăugaţi-l peste ierburi, puneţi sucul de la o lămâie, uleiul de măsline, sare şi piper şi serviţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS