5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinS-a lansat jocul Harry Potter

S-a lansat jocul Harry Potter

S-a lansat jocul Harry Potter, Wizards Unite, care este disponibil, de astăzi, pe toate platformele mobile. Este o variantă a celebrului Pokemon Go, care invită oamenii să caute în lumea reală elemente din povestea fantastică, potrivit www.forbes.com.

Harry Potter Wizards Unite este numele jocului inspirat de universul creat de scriitoarea JK Rowling. Fiecare jucător este recrut al unei organizaţii secrete care încearcă să rezolve un mister numit „Calamitatea”. Creat de echipa care a realizat Pokemon Go, Harry Potter Wizards Unite invită jucătorii să caute în lumea reală obiecte misterioase, să facă vrăji şi să întâlnească bestii fantastice.

“Jocul este gândit să-i facă pe oameni să se ridice din canapea şi să iasă afară. Facem tot ce putem să ne asigurăm că oamenii sunt conştienţi că deşi se joacă, ei sunt în lumea reală şi trebuie să fie atenţi aşa că am introdus unele avertizări în joc. Vrem ca oamenii să fie în siguranţă când se joacă dar să-i încurajăm să facă mişcare”, spune John Hanke, directorul Niantic.

Creatorii Harry Potter Wizards Unite spun că realitatea augmentată, amestecul dinte lumile reală şi virtuală, care stă la baza aventurilor, este mult mai avansată comparativ cu primul joc de acest fel, Pokemon Go.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS