15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFilmul „Pretty Woman“ avea alt final. Secretul a fost dezvăluit

Filmul „Pretty Woman“ avea alt final. Secretul a fost dezvăluit

Filmul „Pretty Woman“ avea un alt final. Julia Roberts, care a jucat rolul lui Vivian Ward în celebrul film „Pretty Woman”, a dezvăluit că iniţial filmul nu trebuia să fie o comedie romantică cu un asemenea final, ci unul total diferit, o dramă.

Actriţa a mărturisit că în scenariul iniţial, Vivian sfârşeşte tragic, aruncată pe „o alee murdară”, scrie Mediafax.

Julia Roberts, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că filmul trebuia să fie „o dramă întunecată şi curajoasă despre prostituţie”.

Titlul filmului era diferit

Se pare că în varianta iniţială soarta prostituatei Vivian este una total diferită, sfârşind aruncată dintr-o maşină pe o aleea murdară iar milionarul aruncă bani în ea.

Iniţial, titlul filmului era „3.000” şi prezenta o poveste crudă despre viaţa unei prostituate. Actriţa a mărturisit că a acceptat să joace în varianta iniţială a filmului, dar acesta a fost preluat de către compania Disney şi a fost rescris.

La început, Disney nu voia ca Julia Roberts să facă parte din noul proiect, dar au considerat „cel mai de bun simţ lucru” pe care îl puteau face era să îi dea şansa să apară în rol principal.

Actriţa a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii Actors on Actors, produsă de Variety.

Despre film

Pretty Woman (Frumușica) este un film comedie romantică, Scris de J.F. Lawton și regizat de Garry Marshall, scrie wikipedia.org. Filmul îi prezintă pe Richard Gere, Julia Roberts și Hector Elizondo. Bazat pe o poveste adevărată, scenariul la Pretty Woman este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward. Ea este angajată de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, să fie escorta lui la mai multe întâlniri sociale și de afaceri. Relația lor se dezvoltă pe durata șederii de o săptămână a lui Vivian la el în camera de hotel.

Inițial s-a dorit ca filmul să fie o dramă neagră despre prostituția din New York. Filmul a fost regândit și a fost transformat într-o comedie romantică cu un buget mai mare. Filmul a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări. Și astăzi feste unul dintre cele mai de succes intrări în genul comedie romantică. Filmul are încasări estimate la $463.4 milioane de USD. Roberts a primit un Golden Globe Award pentru rolul ei și o nominalizare la Premiul Oscar. În plus, scenaristul J.F. Lawton a fost nominalizat la Writers Guild Award și la Premiile BAFTA. Filmul a fost urmat de o serie de comedii romantice de același fel, Printre acestea, se numără Runaway Bride (1999), care i-a reunit pe Gere și Roberts sub regia lui Garry Marshall din nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS