10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA murit actriţa Edith Gonzalez

A murit actriţa Edith Gonzalez

Edith Gonzalez, îndrăgita actriță de telenovele, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 54 de ani. Edith Gonzalez a murit la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, scrie quien.com.

Salome își extripase și uterul în urmă cu un an, în speranța că va reuși să învingă boala cruntă. După ce situația s-a agravat, Edith Gonzalez și-a abandonat proiectele cinematografice și s-a izolat de familie. De departe cel mai notoriu rol al actriței a fost cel a lui Salome, din telenovela cu același nume. Acest rol a făcut-o cunoscută în întreaga lume, inclusiv în țara noastră.

Diagnosticată cu cancer în 2016

După ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, Edith Gonzalez a fost supusă mai multor intervenții. Şi-a extirpat ovarele, uterul, dar și mai mulţi noduli limfatici. Însă, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, dar și a dorinței lui Edith Gonzalez de a trăi, actrița a murit.

În august 2016, actrița a declarat că are cancer ovarian, așa că a început tratamentul cu chimioterapie. Un an mai târziu a confirmat că a câștigat prima sa luptă împotriva bolii.
Ultimul proiect de televiziune în care a participat a fost programul Este es mi Estilo, realitatea TV Azteca. Se zvonise că, în luna aprilie a acestui an, a avut o recidivă de când a lipsit câteva zile de la serviciu. Zile mai târziu, Edith a negat aceste informații.

Mara Patricia, jurnalistă, a făcut public, astăzi, durerosul anunţ. Aceasta a scris pe Twitter că Edith a murit într-un spital din Interlomas și că în acel moment a fost însoțită de fiica sa Constanța și soțul ei Lorenzo Lazo.

Despre Edith

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964. În 1993, după mai multe proiecte ca actriţă, carieră ei a explodat. Şi asta datorită rolului din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje, unde era partenera regretatului Eduardo Palomo. Deși inițial a fost tentată să refuze rolul, fratele ei a convins-o să accepte. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje” devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea.

A fost prima „Aventurera” a producătoarei Carmen Salinas în anul 1998, unde a dat viață unei femei ușoare, seducătoare și posesive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS