8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe melodii şi filme „rup“ topurile în România

Ce melodii şi filme „rup“ topurile în România

În această săptămână avem câteva tendințe în muzică și cinematografie.
Am ales cele mai ascultate si cele mai vizualizate piese din trending în săptămâna asta. Află ce melodii şi filme „rup“ topurile în România.

Ce melodii şi filme „rup“ topurile în RomâniaPe primul loc o avem pe Delia care vrea la țară. Piesa Vreau la țară, a strâns până la momentul actual 2,2 milioane de views. Are o săptămână de când este lansată, și încă se bucură de trending.
Pe locul doi se află Feli cu piesa Omule, deschide ochii. O piesă despre cum noi oamenii, ar trebui să lăsăm arta să ne înconjoare.
Pe locul trei, avem piesa Ascultă a lui Liviu Teodorescu cu 1,7 milioane de views.
Pe locul patru săptămâna asta este F.Charm căruia îi este dor. Piesa Mi-e dor are 806.000 de views și are o săptămână de când este lansată.
Iar pe locul cinci este featruringul între Matteo și Gabi Bagu care au scos de o săptămână piesa Blană.
Pe următoarele locuri îi avem pe Jo-Răpitor, Vescan-Am uitat să mai fim oameni, Conect-R-Perfect, Amna feat Edward Sanda-Milioanele și Inna cu piesa Te vas.

Acestea au fost tendințele în muzică de săptămâna aceasta, iar acum, haideți să vedem ce filme ne mai recomandă cinefilii.

Filmele care se bucură de succes la momentul actual în România sunt Dark Pheonix și Pokemon Detectiv Pikachu.

Pokemon Detective Pikachu este un film cu personajele din Pokemon,avându-l prin plan pe Pikachu care vrea să devină detectiv. Nu este singur, are un prieten om care îl înțelege și îl ajută în disparițiile personajelor din Pokemon dar și în problemele oamenilor. Filmul a avut premiera în România pe data de 7 iunie şi are nota 8 pe siturile de specialitate.

Dark Pheonix este un film de acțiune și SF în care X-Men se confruntă cu cel mai formidabil și puternic dușman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. Filmul a avut premiera pe 7 iunie în cinematografele din România și se bucură de nota 8.

Ultima recomandare este o animație foarte haioasă. Toy story 4-povestea jucăriilor este la a patra serie, acum aducând o jucărie nouă, Forky, care se alătură găștii lui Wood. Filmul va avea premiera pe 19 iunie în Egipt și pe 28 iunie în România.

Vouă ce film sau piesă v-a plăcut cel mai mult?

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS