Acasă Magazin Arnold Schwarzenegger a fost socru mic. Fiica sa, Katherine, s-a căsătorit cu...

Arnold Schwarzenegger a fost socru mic. Fiica sa, Katherine, s-a căsătorit cu un celebru actor

-

Arnold Schwarzenegger a fost socru mic. Actorul american Chris Pratt, celebru pentru rolul din franciza „Gardienii galaxiei”, şi fiica cea mare a lui Arnold, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, s-au căsătorit, potrivit People.

Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc sâmbătă, în Montecito, statul american California.

Arnold Schwarzenegger a fost socru mic. Cine a participat la nuntă

La ceremonie au participat, printre alţii, fiul lui Pratt în vârstă de 6 ani, Jack, fraţii lui Katherine, Patrick, Christopher şi Christina, actorul Rob Lowe şi fiii acestuia, Johnny şi Matthew.

Actorul în vârstă de 39 de ani şi scriitoarea în vârstă de 29 de ani au o relaţie din iunie anul trecut. Pratt a fost cel care a anunţat, în luna ianuarie, pe contul său de Instagram, că iubita sa i-a acceptat cererea în căsătorie.

Actorul Chris Pratt şi fiica cea mare a lui Arnold, Katherine Schwarzenegger. Foto: Gulliver/Getty Images

Katherine Schwarzenegger este fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger şi a jurnalistei Maria Shriver. Ea este autoarea mai multor cărţi motivaţionale.

Chris Pratt a mai fost căsătorit cu actriţa Anna Faris, de care s-a despărţit în 2017, după o căsnicie care a durat aproape nouă ani. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de şase ani, Jack.

Cum s-a făcut cunoscut Chris Pratt, ginerele lui Arnold Schwarzenegger

Pratt a devenit cunoscut graţie unor roluri din televiziune, remarcându-se în serialele „O nouă viaţă / Everwood” şi „Parks and Recreation”.

A făcut trecerea spre cinematografie cu roluri secundare în numeroase filme cu succes la public, precum „Wanted”, „Războiul mireselor / Bride Wars”, „Moneyball: Arta de a învinge / Moneyball”, „Care-i numărul tău? / What’s Your Number?”, „Misiunea: 00.30 A.M. / Zero Dark Thirty”, „Filmul 43: Scandalos / Movie 43” şi „Ea/ Her”.

Asta înainte de a deveni un veritabil star internaţional, în 2014, cu rolurile din superproducţiile „Marea aventură Lego / The Lego Movie”, „Gardienii galaxiei / Guardians of the Galaxy” şi „Jurassic Park”.

ȘTIRI VIDEO GdS