6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRomânca Anastasia Soare, printre cele mai bogate antreprenoare din America

Românca Anastasia Soare, printre cele mai bogate antreprenoare din America

Românca Anastasia Soare este în topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare din America. Ea a reuşit să construiască, în două decenii, un imperiu în industria cosmetică. Acum se situează pe locul 21 în topul Forbes pe 2019 al celor mai bogate antreprenoare din America. Ea are o avere de 1,2 miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Compania pe care a fondat-o Anastasia a evoluat de la un salon de înfrumuseţare închiriat la o reţea mondială. De asemenea, Anastasia are o linie de cosmetice distribuite în peste 3.000 de magazine. În România, brandul funcţionează în sistem de franciză, prin intermediul a patru saloane. În aceste saloane se vând produsele ei.

Anastasia, peste Madonna, Rihanna sau Kylie Jenner

Cu o avere de 1,2 miliarde de dolari, femeia de afaceri născută în România devansează în topul Forbes nume celebre. Este vorba despre Kylie Jenner (locul 23), cu o avere de 1 miliard de dolari, Rihanna (locul 37), cu 600 de milioane de dolari, şi Madonna (locul 39), cu 570 de milioane de dolari. De asemenea, pe locuri mai slabe se află cântăreţele Celine Dion (locul 46), cu 450 de milioane de dolari sau Beyonce (locul 51) . Nici jucătoarea de tenis Serena Williams nu o întrece, ci se află pe locul 80.

Forbes mai notează că industria produselor cosmetice şi de machiaj este cea pe care au mizat zece din cele 80 de antreprenoare incluse în topul pe 2019. Printre care se numără Kylie Jenner, Kim Kardashian West, cu 370 de milioane de dolari, Rihanna, şi Huda Kattan, cu 610 milioane de dolari.

Anastasia – Regina sprâncenelor

Anastasia Soare este cunoscută ca fiind Regina Sprâncenelor, expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. De-a lungul anilor a obținut statutul de simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor. Saloanele ei se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Penelope Cruz, Sharon Stone. Anastasia a aparut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS