12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Primele zile ale săptămânii sunt favorabile odihnei, discreției. Energia vitală este la cote joase, fiți prudent și dozați-vă eforturile. Ar fi bine să vă luaţi câteva zile libere și să staţi mai mult în natură. Revelațiile din aceste zile vă vor oferi explicații clare vizavi de relațiile și situațiile în care sunteţi implicat.

Taur
Este momentul să renunţați la persoanele și ideile care v-au obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare. Evitaţi să fiţi prea apropiat de ceilalți, să vă divulgaţi intențiile sau să oferiţi sfaturi. Foarte ușor vă poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit.

Gemeni
Poziția în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se recomandă prudență, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor este păguboasă pe termen lung.

Rac
O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Vă veţi redefini multe dintre concepții. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă. Relaxaţi-vă, aveţi încredere în voi și în Univers, apoi înarmaţi-vă cu răbdare!

Leu
Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau lămurirea unor demersuri patrimoniale. Este vremea să vă remodelaţi mentalitatea, să renunțaţi la idei și concepții învechite, la unele direcții de viață și activitate care s-au dovedit păguboase.

Fecioară
Este vremea marilor schimbări relaționale, țineți cont de nevoile voastre sufletești. Priviţi atent la ce se întâmplă în jur, ascultaţi ce spun ceilalți, fără a interveni prea mult în discuții. Adunaţi informații și procesați-le pe îndelete. Finalul săptămânii este rezervat activităților culturale, planurilor de călătorie și dialogurilor erudite.

Balanţă
La serviciu se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise. Controlați-vă emoțiile, evitaţi luarea deciziilor importante, detașaţi-vă și aveţi încredere că Universul lucrează la binele vostru suprem! Doar priviţi la cum se desfășoară lucrurile.

Scorpion
Staţi de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămuriţi animozitățile și să vă trasaţi alte planuri de viitor. Concepțiile privitoare la iubire și implicațiile ei se modifică radical, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv. Prudență, răbdare, toleranță și evitaţi să aveţi așteptări de la ceilalți!

Săgetător
Acasă poate fi nevoie de lucrări de reparații, de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau se intensifică dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile. Diferențele de mentalitate și de nevoi sufletești sunt mari și nu le mai puteți ignora. Este vremea marilor schimbări și ele se vor produce negreșit.

Capricorn
Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, demersuri privitoare la obținerea unor documente oficiale personale sau profesionale. Mentalul este agitat, haotic, sunt posibile erori de judecată. Vorbiţi cât mai puțin despre voi și intențiile voastre. Vă va fi foarte clar că trebuie să vă desprindeţi de unele persoane.

Vărsător
Este posibil să primiţi salariul, o primă sau cadouri diverse. Există multă confuzie, iluzie, dezamăgiri și mai ales necunoscute. Tentația cheltuielilor este mare. Situația financiară este nesigură, fiţi prudent, evitaţi speculațiile, investițiile, datoriile. Ar fi bine să vorbiţi cât mai puțin despre voi și intențiile voastre.

Peşti
Debarasaţi-vă de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientaţi-vă spre noi orizonturi. Evitaţi eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Aveţi nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon. Se conturează aspecte financiare dinspre locul de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS